Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ion Tiriac, informatii de ultim moment despre viitorul SPONSOR al Simonei Halep. Tocmai a dat-o de gol

B1 B1,
Ion Tiriac, informatii de ultim moment despre viitorul SPONSOR al Simonei Halep. Tocmai a dat-o de gol

Simona Halep a socat intreaga lume a tenisului cand a ales sa evolueze la primul turneu de Grand Slam al anului fara sponsor tehnic, dupa ce contractul cu producatorul german Adidas s-a incheiat si cele doua. continuă pe B1

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 0000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Proiect surpriza pregatit de Ion Tiriac: Cel mai bogat roman anunta ca va investi 300 de milioane de euro pentru... (VIDEO)

Proiect ambitios pentru Ion Tiriac. Cel mai bogat om din Romania vrea sa construiasca in Otopeni o universitate sportiva pentru pregatirea viitorilor campioni. Universitatea lui Tiriac va avea nu mai putin de.

Adevarul Live, ora 12.00. Virgiliu Bancila vorbeste despre viitorul combinatului chimic Oltchim

Chimcomplex Borzesti a fost singura companie care a primit aprobare pentru cumpararea de active ale combinatului chimic Oltchim. Virgiliu Bancila, presedinte CA Chimcomplex Borzesti, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre viitorul combinatului si despre integrarea lui in Compania Romana de Chimie.

Adevarul Live: Virgiliu Bancila vorbeste despre viitorul combinatului chimic Oltchim

Chimcomplex Borzesti a fost singura companie care a primit aprobare pentru cumpararea de active ale combinatului chimic Oltchim. Virgiliu Bancila, presedinte CA Chimcomplex Borzesti, vorbeste la Adevarul Live despre viitorul combinatului si despre integrarea lui in Compania Romana de Chimie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )