Libnet.ro
UNICEF

14:01

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Elise Mertens 7-5, 0-0

Hotnews Hotnews,
 LIVESCORE Sorana Cirstea vs Elise Mertens 7-5, 0-0

Aflata pe locul 38 mondial, Sorana Cirstea va avea o misiune dificila in runda a doua a competitiei de la Doha, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la primul turneu de Grand Slam al anului. Partida va incepe dupa ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Elise Mertens (dupa ora 16:00)

Aflata pe locul 38 mondial, Sorana Cirstea va avea o misiune dificila in runda a doua a turneului de la Doha, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la primul turneu de Grand Slam al anului. Partida va incepe dupa ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

WTA Doha: Sorana Cirstea vs Elise Mertens 7-5, 6-4/ Cirstea, in optimi - Victorie importanta cu semifinalista de la Australian Open

Sorana Cirstea 38 WTA) nu s-a lasat intimidata de belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la Australian Open, obtinand calificarea in optimile turneului de la Doha cu o victorie in doua seturi: scor 7-5, 6-4. Se actualizeaza.

SORANA CiRSTEA - ELISE MERTENS LIVE TEXT. Sorana Cirstea, revenire de senzatie la Doha

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Sorana Cirsteao infrunta azi la Doha pe Elise Mertens in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si.

Sorana Cirstea, in turul doi al turneului de la Doha - Evolutie solida in meciul cu Maria Sakkari

Problema invingatoarei nu s-a pus in niciun moment, Sorana Cirstea aratand un nivel de joc superior Mariei Sakkari Grecia - 60 WTA). Victoria a venit in 62 de minute 6-2, 6-3), succesul ducand-o pe Sorana in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha. Din pacate, Irina Begu a parasit competitia: 4-6, 2-6 cu Samantha Stosur.

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Sorana Cirsteao infrunta azi la Doha pe Elise Mertens in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si.

Sorana Cirstea, victorie superba la Doha, in meciul cu Mertens. Urmeaza un meci-soc!

Sorana Cirstea a invins-o pe Elise Mertens, cap de serie nr. 15, in turul doi la Qatar Open. Romanca s-a impus cu 7-5, 6-4 si o va intalni in optimi pe favorita nr. 4 a turneului, Garbine Muguruza din.

Sorana Cirstea a invins-o pe Mertens in turneul de la Doha. O asteapta meciul cu Garbine Muguruza

Sorana Cirstea a invins-o, miercuri, pe Elise Mertens, cap de serie nr. 15, in turul doi la Qatar Op.

WTA Doha: Sorana Cirstea e in optimi dupa o victorie mare!

Sorana Cirstea s-a calificat si ea in optimi la Doha dupa ce a invins-o pe Elise Mertens, din Belgia, semifinalista la editia din acest an a Australian Open.

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar (Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Sorana Cirstea o va infrunta pe grecoaica Maria Sakkari in primul tur al Qatar Open, la Doha. Partida incepe la ora 16:00 si.

WTA Doha: Zi plina pentru fetele noastre - Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu vor evolua miercuri

Zi incarcata pentru tenisul romanesc la Doha: patru jucatoare din tara noastra urmand sa evolueze in turul doi al turneului de categorie Premier 5: Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu.

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )