Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultat incredibil! Monica Niculescu a invins-o pe Maria Sharapova la Doha

B1 B1,
Rezultat incredibil! Monica Niculescu a invins-o pe Maria Sharapova la Doha

Victorie senzationala pentru Monica Niculescu in turul intai al turneului de la Doha. Romanca a trecut in primul tur de fostul numar 1 mondial si de 5 ori castigatoare de Grand Slam, Maria. continuă pe B1

Rezultat incredibil! Monica Niculescu a invins-o pe Maria Sharapova la Doha

Victorie senzationala pentru Monica Niculescu in turul intai al turneului de la Doha. Romanca a trecut in primul tur de fostul numar 1 mondial si de 5 ori castigatoare de Grand Slam, Maria.

VIDEO Cum a incheiat Monica Niculescu meciul cu Maria Sarapova, una dintre surprizele inceputului de an in tenis

Monica Niculescu a obtinut o victorie rasunatoare in fata mult mai titratei Maria Sarapova, pe care a invins-o in primul tur la Doha.

Victoria carierei pentru Monica Niculescu, dupa un meci maraton cu Maria Sarapova la Doha

Monica Niculescu si Maria Sarapova s-au intalnit in primul tur al turneului de la Doha, care a inceput azi in Qatar.

Victoria carierei pentru Monica Niculescu, dupa un meci maraton cu Maria Sarapova, la Doha

Monica Niculescu si Maria Sarapova s-au intalnit in primul tur al turneului de la Doha, care a inceput azi in Qatar.

VIDEO WTA Doha: Slice-ul hartuitor - Monica Niculescu, victorie mare cu Maria Sharapova

Apele linistite sapa adanc - dupa un prim set pierdut 6-4, dupa o ora si doua minute), Monica Niculescu a dus pas cu pas disputa cu Maria Sharapova in zona de confort, jucatoarea noastra hartuind-o pe adversara cu slice-ul de forehand. Rusoaica a incercat sa ajusteze din mers, insa Monica s-a deplasat incredibil in defensiva, a jucat fiecare punct de parca i-ar fi depins viata de rezultatul partidei si s-a impus dupa doua si 38 de minute 4-6, 6-4, 6-3). Succesul o trimite pe Niculescu in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea dintre Magdalena Rybarikova 18 WTA) si Fatma Al Nabhani 520 WTA, wild card).

Monica Niculescu a invins-o pe Maria Sharapova si trece in turul 2 la Doha

Monica Niculescu locul 92 WTA) a invins-o pe rusoaica Maria Sharapova locul 41 WTA) si s-a calific.

WTA Doha: Monica Niculescu, pe tabloul principal al competitiei din Qatar (6-4, 6-1 cu Andrea Petkovic) - Duel cu Maria Sharapova

Monica Niculescu locul 92 WTA) s-a calificat, duminica, pe taboul principal al turneului Qatar Open, competitie de categorie Premier 5 care se va desfasura in perioada 12-18 februarie. In ultimul tur al calificarilor, Niculescu a trecut de Andrea Petkovic Germania, locul 106 WTA), scor 6-4, 6-1.

Monica Niculescu, victorie incredibila in fata Mariei Sarapova. Romanca s-a calificat in turul 2 de la turneul WTA din Doha

Monica Niculescu locul 92 WTA) a invins-o pe Maria Sarapova locul 41 WTA) si s-a calificat in turul 2 de la Doha Qatar), scor 4-6, 6-4, 6-3. Partida a fost de-a dreptul extenuanta pentru cele doua.

MONICA NICULESCU - SHARAPOVA LIVE la QATAR OPEN. ONLINE STREAM Digi Sport Doha - VIDEO

MONICA NICULESCU - SHARAPOVA LIVE la QATAR OPEN. ONLINE STREAM Digi Sport Doha - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu.

VIDEO Sarapova nu-si explica esecul cu Monica Niculescu: Trebuie sa mai vad meciul o data

Monica Niculescu a produs prima mare surpriza de la Doha, dupa ce a trecut de Maria Sarapova la capatul unui meci maraton.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )