Libnet.ro
UNICEF

12:45

Serena Williams va participa la Roland Garros, asigura Patrick Mouratoglou

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams va participa la Roland Garros, asigura Patrick Mouratoglou

Cu toate ca nu a luat parte la niciunul din turneele sezonului de zgura, Serena Williams va evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului, informatia fiind confirmata de Patrick Mouratoglou, antrenorul fostului lider al ierarhiei WTA. Va juca la Paris pentru a castiga turneul, ne asigura cel care se ocupa de pregatirea Serenei 36 de ani). continuă pe Hotnews

Serena Williams va participa la Roland Garros, asigura Patrick Mouratoglou

Cu toate ca nu a luat parte la niciunul din turneele sezonului de zgura, Serena Williams va evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului, informatia fiind confirmata de Patrick Mouratoglou, antrenorul fostului lider al ierarhiei WTA. Va juca la Paris pentru a castiga turneul, ne asigura cel care se ocupa de pregatirea Serenei 36 de ani).

Campioana de la Madrid sare peste turneul de la Roma si se pregateste deja de Roland Garros

Dupa ce a castigat turneele de la Praga si Madrid, Petra Kvitova a devenit una dintre favoritele turneului de la Roland Garros in ochii specialistilor.

Halep joaca la Roma cu gandul la Roland Garros: Acesta e obiectivul

Simona Halep a ajuns la Roma, unde va juca direct in turul al doilea. Este ultimul turneu inaintea marii intreceri de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )