Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Crstea, despre Simona Halep: Nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca ea sa mai cstige un Grand Slam

Hotnews Hotnews,
 Sorana Crstea, despre Simona Halep: Nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca ea sa mai cstige un Grand Slam

S-a retras din echipa de FedCup a Romaniei invocand faptul ca lasa tanara generatie sa faca un pas in fata. Pe la colturi s-a tot vorbit insa despre faptul ca de fapt Sorana Cirstea a spus pas pentru ca nu are o relatie prea buna cu Simona Halep. Noi ne stim de la 8 ani, dar nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca Simona sa mai castige un Grand Slam, a precizat Cirstea atunci cand a facut referire la Simona Halep, numarul trei din clasamentul WTA. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea recunoaste ca nu a fost niciodata prietena cu Simona Halep si arunca BOMBA: E greu sa mai castige inca un Grand Slam!

Tensiunile dintre Sorana Cirstea si Simona Halep pare sa se acutizeze. Sorana s-a retras recent din echipa de Fed Cup a Romaniei, iar presa a speculat ca sportiva din Targoviste a recurs la acest tocmai din cauza.

Sorana Cirstea da cartile pe fata. De ce nu poate fi prietena cu Simona Halep

Retrasa din echipa de Fed Cup a Romaniei, jucatoarea Sorana Cirstea a explicat intr-un interviu relatia pe care o are cu Simona Halep, lidera generatiei actuale in tenisul feminin romanesc.

Sorana Cirstea, atac dur la Simona Halep: E greu sa mai castige un Grand Slam

Sorana Cirstea nu ezita sa o atace flagrant pe Simona Halep. intr-un interviu oferit site-ului mirceamester. ro, Cirstea afirma ca ea si Halep sunt persoane extrem de diferite. Darzenie. Noi ne stim de la 8.

Simona Halep, dezvaluiri despre operatia de micsorare a sanilor: Nu mi-a fost frica. Visul meu a fost sa fiu cea mai buna

Simona Halep 27 de ani) a vorbit cu reporterii de la The Guardian despre cariera sa, despre cele mai dificile momente, dar si despre lucruri mai putin stiute. Englezii au caracterizat-o imediat pe sportive.

WTA: Simona Halep, locul 35 pentru Turneul Campioanelor; Romnia mai are doar 4 jucatoare n TOP 100; Podium neschimbat: Osaka, Kvitova, Halep

O singura schimbare s-a produs la nivel de TOP 10 WTA, Aryna Sabalenka urcand pe locul 9 in locul lui Caroline Wozniacki. Simona Halep se mentine pe 3 la general si a cazut pana pe 35 in ierarhia pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Romania mai are doar patru jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu si Cirstea.

Veste de cosmar: Simona Halep e pe locul 35 mondial

Simona Halep se mentine pe 3 la general si a cazut pana pe 35 in ierarhia pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Romania mai are doar patru jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu si Cirstea,.

Simona Halep, principala favorita la Doha

Chiar daca nu mai este lidera ierarhiei WTA, Simona Halep va face figura de principala favorita la turneul Qatar Total Open.

O singura jucatoare de Top 10 WTA va lipsi de la cel mai important turneu al lunii februarie, unde va fi prezenta si Simona Halep

Simona Halep este una dintre vedetele turneului de la Dubai, cel mai important turneu din circuitul WTA in luna februarie.

BOMBA MONDENA tocmai a EXPLODAT: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep! (FOTO)

Smiley si-a luat prin surprindere toti fanii publicand o imagine in care apare alaturi de cea mai buna jucatoare romana de tenis, Simona Halep. Internautii au reactionat imediat, care au apreciat.

Simona Halep, Thierry Van Cleemput si obiectivul pentru 2019

De acum nu mai este nicio urma de indoiala, Simona Halep si Thierry Van Cleemput vor incerca sa formeze o echipa, doar rezultatele putand spune cat va dura aceasta colaborare. Jurnalistii belgieni de la tenniskrant. be stiu si care este marele obiectiv al numarului trei mondial pentru sezonul 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )