Libnet.ro
UNICEF

11:15

Champions League: Sahtior Donetk vs Olympique Lyon, meciul cu cea mai mare miza (Programul televizarilor)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Sahtior Donetk vs Olympique Lyon, meciul cu cea mai mare miza (Programul televizarilor)

Miercuri vor avea loc ultimele partide din grupele Champions League. Partida cu cea mai mare miza va avea loc in grupa F, unde Sahtior Donetk si Olympique Lyon se vor confrunta pentru ultimul loc din optimile Champions League ucrainenii au nevoie de o victorie). in grupa E, Ajax va primi vizita lui Bayern in meciul care va decide castigatoarea grupei, iar in grupa H, Manchester United si Juventus se vor lupta de la distanta pentru primul loc: englezii vor juca cu Valencia, italienii cu Young Boys Berna. continuă pe Hotnews

Champions League: Liverpool si Tottenham, calificate n optimi, Borussia Dortmund cstiga grupa (Rezultatele serii)

Marti au avut primele partide din ultima etapa a grupelor Champions League. Liverpool a invins Napoli, scor 1-0, si s-a calificat in optimile competitiei, in timp ce Tottenham a remizat pe terenul Barcelonei 1-1) si, ajutata de rezultatul meciului Inter vs PSV 1-1) a terminat pe pozitia secunda in grupa. O alta noutate a serii vine din Grupa A, unde Dortmund a invins Monaco 0-2), a profitat de egalul din partida Club Brugge vs Atletico Madrid 0-0) si a castigat grupa.

Champions League: Liverpool vs Napoli si Barcelona vs Tottenham, duelurile serii (Programul televizarilor)

Marti au loc primele partide din ultima etapa a grupelor Champions League. in Grupa B, Tottenham are o misiune foarte grea, fiind nevoita sa obtina in deplasarea de la Barcelona cel putin acelasi rezultat pe care Inter Milano il va obtine pe teren propriu impotriva lui PSV pentru a prinde al doilea loc care duce in optimi. in Grupa C, Liverpool si Napoli se vor confrunta pentru unul din primele doua locuri, PSG fiind aproape sigura de calificare joaca in deplasare cu Steaua Rosie Belgrad).

ştiri din Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )