Libnet.ro
UNICEF

19:15

Clasamentul in grupa Romaniei la Campionatul European

Online Sport Online Sport,
Clasamentul in grupa Romaniei la Campionatul European

Romania conduce clasamentul Grupei D si este singura echipa sigura de calificarea in grupele principale dupa doua meciuri. continuă pe Online Sport

Cine sunt adevaratele panzere? Romania a pulverizat Germania la Campionatul European de Handbal!

In al doilea meci la Campionatul European de handbal feminin, nationala feminina a Romaniei a dezmembrat Germania, scor 29-24, formatie care in prima etapa trecuse de marea favorita a competitiei, Norvegia. Indiferent de rezulatatul ultimului meci din grupa, Romania s-a calificat deja in grupele principale.

LIVE Romania - Cehia la Campionatul European (19:00)

Nationala Romaniei debuteaza, sambata seara, la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta. Tricolorele intalnesc Cehia in ceea ce, teoretic, ar trebui sa fie cel mai usor meci dintr-o grupa cu Germania si Norvegia.

LIVE Romania - Cehia la Campionatul European

Nationala Romaniei debuteaza, sambata seara, la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta. Tricolorele intalnesc Cehia in ceea ce, teoretic, ar trebui sa fie cel mai usor meci dintr-o grupa cu Germania si Norvegia.

Asa am trait Romania - Cehia la Campionatul European

Nationala Romaniei a debutat, sambata seara, la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta. Tricolorele intalnesc Cehia in ceea ce, teoretic, ar trebui sa fie cel mai usor meci dintr-o grupa cu Germania si Norvegia.

Nationala feminina de handbal a Romaniei, debut cu victorie la Campionatul European din Franta

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat cu dreptul la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta, 31-28 17-11) cu Cehia, sambata seara, la Brest, in Grupa D a.

ROMANIA-GERMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TVR 1 la Campionatul European de Handbal feminin 2018. Meci infernal pentru romance

ROMANIA-GERMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul European de Handbal feminin 2018. Nationala de handbal feminin a Romaniei joaca in aceasta seara contra Germaniei la Europeanul de handbal.

Romania bate zdravan Germania si se califica in grupele principale la Campionatul European

Nationala Romaniei a invins Germania, cu 29-24 14-11), luni seara, in a doua partida la Campionatul European de handbal feminin din Franta.

Romania invinge Cehia in primul meci la Campionatul European

Echipa nationala de handbal a Romaniei a debutat cu o victorie in fata Cehiei la Campionatul European din Franta. Un meci in care am avut chiar si opt goluri diferenta la un moment dat, inainte ca Cehia sa ofere o replica puternica pe final de meci.

Medalie, dupa opt ani! Nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza azi la Campionatul European avand un obiectiv indraznet

Desi Federatia Romana de Handbal a anuntat ca obiectivul nationalei feminine este clasarea pe locurile 1-6 la Campionatul European din Franta, Cristina Neagu tinteste mai sus.

Campionatul European de handbal 2018: De ce meciul cu Cehia nu este nicidecum o formalitate pentru fetele noastre

Nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza azi la campionatul European din Franta, unde va intalni echipa Cehiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )