Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din sferturile Ligii Campionilor. Cand se vor disputa cele doua meciuri

Antena3 Antena3,
CSM Bucuresti si-a aflat adversara din sferturile Ligii Campionilor. Cand se vor disputa cele doua meciuri

CSM Bucuresti va juca in sferturile de finala ale Ligii Campionilor cu Metz Handball, dupa ce romancele au terminat grupa a II-a principala pe locul 4. Astfel, tigroaicele se vor duela cu liderul grupei I. continuă pe Antena3

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din sferturile Ligii Campionilor

Echipa CSM Bucuresti a incheiat faza grupelor principale din Liga Campionilor cu un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Thuringer.

CSM, ce rusine: Campioana Romaniei merge in genunchi in sferturile Ligii Campionilor. Cu cine va juca

Dupa doua infrangeri la rand, cu Gyor 25-27) si cu Krim 22-23), Oana Manea si colegele ei n-au putut invinge nici cea mai slaba echipa din Grupa Principala II.

Liga Campionilor (handbal f): CSM Bucuresti o va intalni pe Metz in sferturile competitiei

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, va intalni formatia franceza Metz Handball, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a incheiat grupa a II-a a principala pe locul 4 si, conform regulamentului, se va duela cu liderul grupei I.

CSM Bucuresti smulge pe final un egal cu Thuringer (23-23), dupa ce condusese la 6 goluri... Ecuatia grupei se complica

CSM Bucuresti si Thuringer au remizat, scor 23-23, in ultimul meci din grupa 2 principala a Ligii Campionilor, astfel ca cea mai puternica echipa a Romaniei mai poate termina doar pe locul 3 sau 4, motiv pentru.

CSM Bucuresti, rezultat modest in Liga Campionilor

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a incheiat grupa a II-a a Ligii Campionilor cu un rezultat de egalitate, inregistrat vineri, pe teren propriu, cu formatia germana Thuringer HC, scor 23-23.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, egal cu Thuringer in ultimul meci din Grupa Principala (23-23) - Tigroaicele au condus cu 14-8 la pauza

CSM Bucuresti a terminat la egalitate cu Thuringer, scor 23-23, in ultimul meci din Grupa Principala II a Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana Romaniei a condus cu 14-8 la pauza, insa totul s-a prabusit in repriza secunda. Tigroaicele pot termina chiar si pe locul patru in grupa, daca Ferencvaros o invinge pe Krim Ljubiana.

CSM Bucuresti, pe un butoi de pulbere: Pentru mine e ceva oribil. Cand cineva te ataca aici, trebuie sa il ucizi! E ca si cum ar veni la tine in casa sa te omoare

CSM Bucuresti a dezamagit si in meciul cu Thuringer, terminat cu o remiza, scor 23-23, iar atmosfera din cadrul lotului este din ce in ce mai proasta.

Inca un pas gresit pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor

Fara doar si poate pana acum nu este sezonul celor de la CSM Bucuresti.

Semiesecul cu Thuringen si-a facut efectul. CSM Bucuresti, sfert de finala infernal in Liga Campionilor la handbal

Asa cum era de asteptat, remiza de vineri cu ultima clasata, Thuringen, a lasat urme in clasamentul final si i-a repartizat CSM-ul in sferturile de finala cea mai puternica echipa din Grupa Principala I.

Adversara inedita pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep si-a aflat adversara din turul urmator la Indian Wells, turneu considerat a fi, neoficial, al cincilea de Mare Slem al sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )