Libnet.ro
UNICEF

00:07

CSM Bucuresti smulge pe final un egal cu Thuringer (23-23), dupa ce condusese la 6 goluri... Ecuatia grupei se complica

B1 B1,
CSM Bucuresti smulge pe final un egal cu Thuringer (23-23), dupa ce condusese la 6 goluri... Ecuatia grupei se complica

CSM Bucuresti si Thuringer au remizat, scor 23-23, in ultimul meci din grupa 2 principala a Ligii Campionilor, astfel ca cea mai puternica echipa a Romaniei mai poate termina doar pe locul 3 sau 4, motiv pentru. continuă pe B1

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, egal cu Thuringer in ultimul meci din Grupa Principala (23-23) - Tigroaicele au condus cu 14-8 la pauza

CSM Bucuresti a terminat la egalitate cu Thuringer, scor 23-23, in ultimul meci din Grupa Principala II a Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana Romaniei a condus cu 14-8 la pauza, insa totul s-a prabusit in repriza secunda. Tigroaicele pot termina chiar si pe locul patru in grupa, daca Ferencvaros o invinge pe Krim Ljubiana.

CSM Bucuresti, rezultat modest in Liga Campionilor

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a incheiat grupa a II-a a Ligii Campionilor cu un rezultat de egalitate, inregistrat vineri, pe teren propriu, cu formatia germana Thuringer HC, scor 23-23.

Inca un pas gresit pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor

Fara doar si poate pana acum nu este sezonul celor de la CSM Bucuresti.

Cristina Neagu, aproape de o plecare de la CSM Bucuresti

Cum echipa Primariei nu vrea sa mareasca salariul pe care il are interul stanga, asa cum era de astetpat, vedeta nationalei s-a orientat spre alte echipe. La sosirea in Romania, antrenorul lui Thuringer,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )