Libnet.ro
UNICEF

22:30

CSM, meci mare, astazi, in Liga Campionilor. Cum arata clasamentul grupei inaintea duelului cu Gyor

Adevărul Adevărul,
CSM, meci mare, astazi, in Liga Campionilor. Cum arata clasamentul grupei inaintea duelului cu Gyor

Tigroaicele vor primi, astazi, vizita echipei care a castigat ultimele doua editii ale Ligii Campionilor la handbal feminin. continuă pe Adevărul

Telex din lumea sportului: CSM, meci mare, astazi, in Liga Campionilor. Familia Sala, o noua lovitura

Tigroaicele vor primi, astazi, vizita echipei care a castigat ultimele doua editii ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

NEBUNIE TOTALA in Liga Campionilor! Atletico i-a stricat revenirea lui Ronaldo la Madrid, iar Schalke a fost la un pas de SOCUL PRIMAVERII

Ultimele doua manse tur din Liga Campionilor ne-au adus doua dintre cele mai surprinzatoare rezultate ale debutului de primavara. Schalke, outsider-ul evident din duelul cu City, a scapat printre degete.

Liga Campionilor (volei F): CSM Bucuresti a ratat calificarea n sferturi dupa ce a pierdut cu Chemik Police

Campioana Romaniei la volei feminin, CSM Bucuresti, a pierdut miercuri, pe teren propriu, cu formatia poloneza Chemik Police, scor 2-3, in al cincilea meci din grupa E a Ligii Campionilor. CSM ramane pe locul 3 si rateaza orice sansa la sferturile de finala.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Gyor 25-27 / Tigroaicele, nvinse tur-retur de echipa ungara

CSM Bucuresti, campioana Romaniei la handbbal feminin, a fost invinsa pe teren propriu de formatia Gyor ETO, scor 27-25 14-10), intr-un meci disputat sambata in cadrul grupei 2 principale a Champions League. Tigroaicele raman pe pozitia secunda, insa au nevoie de rezultate favorabile in ultimele doua partide. De cealalta parte, Gyor este sigura de prima pozitie a grupei.

Iulia Curea, dupa infrangerea CSM-ului in Liga Campionilor: O revenire cu Gyor de la 5 goluri spune multe despre echipa

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa sambata, pe teren propriu, de Gyor ETO, detinatoarea Ligii Campionilor, cu scorul de 27-25 14-10), si in partida retur din grupa a II-a.

Dinamo, rezultat urias in Portugalia: Campioana Romaniei e la un pas de a scrie istorie in Liga Campionilor

Cainii au facut un meci formidabil la Lisabona, cu o revenire superba in ultimele minute, cand fanii gazdelor au fost redusi la tacere.

Liga Campionilor (handbal m): Sporting Lisabona vs Dinamo Bucuresti 32-31 / nfrngere datatoare de sperante pentru retur

Dinamo Bucuresti a fost invinsa in play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor la handbal masculin, scor 32-31, de Sporting Lisabona, insa pastreaza sanse mari pentru returul de joia viitoare, care se va disputa in sala Dinamo. Dulaii au revenit in finalul partidei si au fost aproape de un egal nesperat, au marcat cinci goluri consecutive de la 31-26 la 31-31), insa Valdes a inchis tabela cu o aruncare care l-a luat prin surprindere pe Missaoui.

Liga Campionilor - Atletico o bate clar pe Juventus, Man City, cu om in minus, o intoarce pe Schalke in ultimele 5 minute

Miercuri seara, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor la fotbal, Atletico Madrid a trecut pe teren propriu de Juventus Torina, scor 2-0, in timp ce Manchester City s-a impus greu, 3-2, pe finalul deplasarii de la Schalke.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )