Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cupa Davis: Marius Copil, invins de Benjamin Lock (546 ATP) / Romania - Zimbabwe 0-1

Hotnews Hotnews,
 Cupa Davis: Marius Copil, invins de Benjamin Lock (546 ATP) / Romania - Zimbabwe 0-1

Marius Copil 80 ATP) a cedat surprinzator meciul cu Benjamin Lock 546 ATP), rezultat in urma caruia Romania este condusa cu 1-0 de Zimbabwe in turul I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. A fost 6-4, 7-5 pentru Benjamin, dupa o partida care a durat o ora si 48 de minute. continuă pe Hotnews

Esec rusinos in Cupa Davis! Marius Copil, cel mai bun tenismen roman, a fost invins de jucatorul de pe locul 546 mondial

Primul meci din duelul Romania - Zimbabwe, contand pentru Cupa Davis, s-a terminat cu o mare surpriza si in acelasi timp un esec rusinos pentru Marius Copil.

Esec rusinos in Cupa Davis! Marius Copil, cel mai bun tenismen roman, invins de jucatorul de pe locul ATP

Primul meci din duelul Romania - Zimbabwe, contand pentru Cupa Davis, s-a terminat cu o mare surpriza si in acelasi timp un esec rusinos pentru Marius Copil.

Marius Copil, dupa infrangerea cu Benjamin Lock (546 ATP): imi cer scuze fata de colegii mei si fata de romani. Trec printr-o perioada dificila

Marius Copil 80 ATP) a suferit o infrangere surprinzatoare in fata lui Benjamin Lock 546 ATP), scor 4-6, 5-7, in primul meci al intalnirii dintre Romania si Zimbabwe, din Cupa Davis. Cel mai bine clasat jucator al echipei noastre a scris pe Facebook ca le cere scuze colegilor si romanilor pentru rezultat, precizand ca trece printr-o perioada dificila si ca nu a fost in forma la meciul de vineri.

Aruncati prosopul! Marius Copil invins in Cupa Davis de un jucator clasat 546 ATP

Romania traieste o noua umilinta in Cupa Davis, competitie unde a disputat doua finale in istorie, in vremuri care acum par desprinse dintr-un vis frumos.

Marius Copil isi cere scuze pentru infrangerea din Cupa Davis

Jucatorul Marius Copil a reactionat dupa incredibila infrangere suferita in fata unui jucator din afara topului 500 mondial.

Dregem busuiocul in Cupa Davis. Dragos Dima trece de Takanyi Garanganga si Romania egaleaza Zimbabwe, 1-1

Dupa infrangerea neasteptata si rusinoasa a lui Marius Copil in meciul cu Benjamin Lock, numarul 546 mondial, Romaia a reusit sa restabileasca egalitatea in urma victoriei din al doilea meci al zilei.

Cupa Davis: Programul intalnirii Romania vs Zimbabwe - Marius Copil va juca in primul meci cu Benjamin Lock

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor intalnirii dintre Romania si Zimbabwe, din turul I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Prima confruntare va avea loc vineri, de la ora 15:00, intre Marius Copil 80 ATP) si Benjamin Lock 546 ATP).

Programul meciurilor intalnirii Romania - Zimbabwe din Cupa Davis

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor disputei din Cupa Davis dintre Romania si Zimbabwe, confruntare gazduita de Piatra Neamt si care conteaza pentru primul tur al Grupei a II-a din Zona Euro/Africana.

Romania, fata in fata cu niste anonimi ai tenisului: Ce locuri ocupa adversarii din Cupa Davis in clasamentul mondial

Romania debuteaza, in weekend, in noul sezon din Cupa Davis. Tricolorii vor infrunta Zimbabwe in primul tur al grupei a doua din zona Europa-Africa in Sala Polivalenta din Piatra Neamt.

Cupa Davis: Romania, la egalitate cu Zimbabwe dupa prima zi a intrecerilor (scor 1-1) - Dragos Dima a adus primul punct pentru tricolori

Romania si Zimbabwe se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a intrecerilor din cadrul turului I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Dragos Dima 327 ATP) a adus primul punct al echipei tricolore, impunandu-se in fata lui Takanyi Garanganga 449 ATP), scor 6-3, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )