Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liga Campionilor: Atletico Madrid vs Borussia Dortmund, Napoli vs PSG si Inter vs Barcelona, meciurile serii (Programul televizarilor)

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Atletico Madrid vs Borussia Dortmund, Napoli vs PSG si Inter vs Barcelona, meciurile serii (Programul televizarilor)

Marti au loc primele partide din etapa a patra a grupelor Champions League. Atletico Madrid va primi vizita celor de la Borussia Dortmund, dupa ce in tur nemtii i-au provocat cea mai dura infrangere lui Diego Simeone pe banca madrilenilor 4-0). in alte partide ale serii, PSG va incerca sa urce pe unul din primele doua pozitii ale grupei in deplasarea de la Napoli, in timp ce FC Barcelona va merge in Italia pentru a juca impotriva Interului. continuă pe Hotnews

Banii din Liga Campionilor: UEFA imparte cluburilor 1,95 miliarde de euro!

Liga Campionilor este cea mai urmarita competitie sportiva a Europei, iar banii pe care ii ofera UEFA participantelor sunt din ce in ce mai multi. Operatorul digital de pariuri si cazinou Betanova prezinta, intr-un infografic, sumele impartite de UEFA catre cluburi.

Revine Liga Campionilor! Programul meciurilor si clasamentele la zi

Liga Campionilor, cea mai importanta competitie europeana intercluburi, revine astazi si maine cu partidele rundei a patra.

Napoli PSG, un meci cat o finala in Grupa C a Ligii Campionilor

Returul dintre Napoli si Paris Saint-Germain se anunta unul incins din toate punctele de vedere dupa un 2-2 pe Parc des Princes smuls in extremis de campioana Frantei cu gol in minutul 90.

Bundesliga: Bayern Munchen, ncurcata pe teren propriu de Freiburg, scor 1-1/ Borussia Dortmund se distanteaza la patru puncte

Bayern Munchen a remizat sambata, pe teren propriu, scor 1-1 cu Freiburg, in etapa a zecea a campionatului Germaniei. Bayern ramane la patru puncte in urma Borussiei Dortmund, care s-a impus cu 1-0 in deplasarea de la Wolfsburg.

Totul despre Inter Barcelona, socul serii de marti in Liga Campionilor

San Siro din Milano gazduieste, marti seara, duelul dintre Internazionale Milano si FC Barcelona, partida din Grupa B a Ligii Campionilor.

Programul meciurilor de marti in Liga Campionilor

Etapa a 4-a din faza grupelor Ligii Campionilor programeaza, marti seara, primele opt meciuri.

CSM Bucuresti, invinsa fara drept de apel acasa de Vipers Kristiansand, in Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti a fost invinsa fara drept de apel de echipa norvegiana Vipers Kristiansand, cu scorul de 31-26 16-11), duminica, in Sala Dinamo din Capitala, intr-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la.

CSM Bucuresti, a doua infrangere in Liga Campionilor la handbal feminin, 26-31 cu Vipers

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa duminica, pe teren propriu, de formatia norvegiana Vipers Kristiansand, cu scorul de 31-26 16-11), si cade pe locul 2 in grupa D a Ligii Campionilor dupa patru etape.

Liga Campionilor (handbal m): Dinamo Bucuresti, nfrngere n deplasare cu Wisla Plock, scor 29-28

Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, a pierdut sambata, in deplasare, impotriva formatiei poloneze Wisla Plock, scor 29-28 14-12), in cea de-a sasea partida din grupa D a Ligii Campionilor.

Liga Campionilor (volei f): CSM Bucuresti n grupa E; Blaj n A, daca va trece de turul al treilea

Echipa de volei feminin CSM Bucuresti va evolua in grupa A a Ligii Campionilor, iar vicecampioana Europei in 2018, Volei Alba Blaj, in grupa E, daca va trece de turul al treilea preliminar al competitiei, conform tragerii la sorti de la Budapesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )