Libnet.ro
UNICEF

07:45

Programul meciurilor intalnirii Romania - Zimbabwe din Cupa Davis

Online Sport Online Sport,
Programul meciurilor intalnirii Romania - Zimbabwe din Cupa Davis

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor disputei din Cupa Davis dintre Romania si Zimbabwe, confruntare gazduita de Piatra Neamt si care conteaza pentru primul tur al Grupei a II-a din Zona Euro/Africana. continuă pe Online Sport

Cupa Davis: Programul intalnirii Romania vs Zimbabwe - Marius Copil va juca in primul meci cu Benjamin Lock

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor intalnirii dintre Romania si Zimbabwe, din turul I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Prima confruntare va avea loc vineri, de la ora 15:00, intre Marius Copil 80 ATP) si Benjamin Lock 546 ATP).

Romania, fata in fata cu niste anonimi ai tenisului: Ce locuri ocupa adversarii din Cupa Davis in clasamentul mondial

Romania debuteaza, in weekend, in noul sezon din Cupa Davis. Tricolorii vor infrunta Zimbabwe in primul tur al grupei a doua din zona Europa-Africa in Sala Polivalenta din Piatra Neamt.

Programul etapelor 6 si 7 din playoff/playout. Cine joaca de Paste

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul meciurilor rundelor cu numarul 6 si respectiv 7 din Liga 1 Betano. Vedeti mai jos programul.

Radu Tudor: Ce mesaj important pentru Romania vine din SUA

Radu Tudor a scris un articol pe blogul sau in care vorbeste despre un mesaj important pentru Romania venit din SUA. La 4 aprilie, NATO implineste 70 de ani de la infiintare. Tratatul de la.

Raheem Sterling, gest caritabil inaintea semifinalei din Cupa Angliei: 550 de bilete cumparate pentru elevii din fosta sa scoala

Mijlocasul lui Manchester City, Raheem Sterling23), a facut un gest caritabil pentru elevii fostei sale scoli, fotbalistul achizitionand nu mai putin de 550 de bilete pentru mansa tur de sambata din semifinalele Cupei Angliei, contra lui Brighton.

Tranzactia Vodafone-UPC in Romania: Modificarile din actionariat vor fi prezentate marti la CNA

Reprezentantii Vodafone si ai UPC vor da detalii marti, 2 aprilie, in fata Consiliului National al Audiovizualului CNA) cu privire la modificarea de actionariat care ar urma sa aiba loc in urma tranzactiei, daca va fi aprobata de Comisia Europeana, au precizat pentru HotNews. ro oficiali ai CNA si ai Vodafone. Vanzarea UPC catre Vodafone in Romania ramane sa se finalizeze la mijlocul acestui an, sub conditia unui aviz pozitiv din partea Executivului European.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )