Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Atletico Madrid si gustul dulce al revansei: 2-0 mpotriva Borussiei Dortmund

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atletico Madrid si gustul dulce al revansei: 2-0 mpotriva Borussiei Dortmund

Atletico Madrid s-a impus, scor 2-0, pe teren propriu in fata galben-negrilor de la Dortmund, dupa ce cu doua saptamani in urma Borussia ii administra lui Diego Simeone cea mai dura infrangere din perioada petrecuta pe banca madrilenilor 4-0). Cele doua echipe se afla la egalitate in fruntea clasamentului grupei, cu cate noua puncte, si sunt aproape sigure de calificarea in primavara Champions League. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: Atletico Madrid vs Borussia Dortmund, Napoli vs PSG si Inter vs Barcelona, meciurile serii (Programul televizarilor)

Marti au loc primele partide din etapa a patra a grupelor Champions League. Atletico Madrid va primi vizita celor de la Borussia Dortmund, dupa ce in tur nemtii i-au provocat cea mai dura infrangere lui Diego Simeone pe banca madrilenilor 4-0). in alte partide ale serii, PSG va incerca sa urce pe unul din primele doua pozitii ale grupei in deplasarea de la Napoli, in timp ce FC Barcelona va merge in Italia pentru a juca impotriva Interului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )