Libnet.ro
UNICEF

20:17

WTA Elite Trophy: Victorie pentru Mihaela Buzarnescu n al doilea meci al grupei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Elite Trophy: Victorie pentru Mihaela Buzarnescu n al doilea meci al grupei de dublu

Perechea Mihaela Buzarnescu / Alicja Rosolska a obtinut victoria in cel de-al doilea meci al grupei Crin de la WTA Elite Trophy Turneul Mic al Campioanelor), cele doua trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-2, de dublul Qianhui Tang/Fang Ying Xun China), cap de serie numarul 6. continuă pe Hotnews

WTA Elite Trophy: Victorie dificila la debut pentru Garbine Muguruza; Julia Goerges, nvinsa de Anett Kontaveit

Obisnuita cu prezentele la Singapore, Garbine Muguruza participa in aceasta perioada la WTA Elite Trophy de la Zhuhai, competitie cunoscuta si Turneul Mic al Campioanelor. Iberica a avut parte de un meci greu cu incomoda Shuai Zhang, victoria venind dupa doua ore si sapte minute 3-6, 6-3, 6-2). Campioana en-titre, Julia Goerges a fost invinsa de Anett Kontaveit.

WTA Elite Trophy: nfrngere pentru perechea Mihaela Buzarnescu / Alicja Rosolska n meciul de debut

Perechea Mihaela Buzarnescu / Alicja Rosolska a debutat cu o infrangere la WTA Elite Trophy de la Zhuhai competitie cunoscuta si drept Turneul Mic al Campioanelor), cele doua fiind depasite in doua seturi, scor 6-3, 6-2, de dublul Shuko Aoyama / Lidziya Marozava Japonia / Belarus).

Debut cu stangul pentru Buzarnescu la WTA Elite Trophy

Mihaela Buzarnescu a intrat, miercuri, in competitia de dublu de la Zhuhai, loc unde in aceasta saptamana se desfasoara WTA Elite Trophy, competitia de consolare pentru jucatoarele care n-au prins un loc la Turneul Campioanelor.

WTA Elite Trophy: Daria Kasatkina (principala favorita), victorie dificila cu Qiang Wang - n setul decisiv au fost noua break-uri

Daria Kasatkina principala favorita a intrecerii) a avut parte de un meci greu cu Qiang Wang la debutul WTA Elite Trophy, competitie cunoscuta si drept Turnul Mic al Campioanelor. Rusoiaca a avut nevoie de o ora si 56 de minute pentru a castiga o partida cu multa risipa de resurse fizice, scor 6-1, 2-6, 7-5. Victorii au mai obtinut Arina Sabalenka favorita trei) si Elise Mertens favorita patru).

WTA Elite Trophy: Caroline Garcia, eliminata din competitie desi a nvins-o pe Aryna Sabalenka

Caroline Garcia 19 WTA) a castigat meciul disputat cu Aryna Sabalenka 12 WTA), intr-o partida contand pentru Grupa Orhideea de la WTA Elite Trophy, scor 6-4, 6-4. Cu toate acestea, frantuzoaica va parasi competitia inca din faza grupelor.

WTA Elite Trophy: Goerges vs Barty si Muguruza vs Keys n semifinalele competitiei

Garbine Muguruza a avut parte de un meci dramatic cu Anastasija Sevastova, iberica salvand trei mingi de meci in decisivul disputei, scor 6-74), 6-2, 7-61). Meciul a durat doua ore 45 de minute, iar in urma acestui succes Garbine s-a calificat in semifinalele WTA Elite Trophy. Ashleigh Barty, Julia Goerges si Madison Keys completeaza tabloul penultimului act al turneului.

WTA Elite Trophy: Julia Goerges s-a calificat n semifinalele competitiei

Campioana en-titre, Julia Goerges a obtinut joi calificarea in semifinalele WTA Elite Trophy de la Zhuhan. Favorita numarul cinci, sportiva din Germania a invins-o pe Elise Mertens, scor 6-2, 7-65), dupa un meci care a durat o ora si 48 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )