Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a cerut Hagi la implinirea varstei de 54 de ani si care este cel mai mare vis al sau

Adevărul Adevărul,
Ce a cerut Hagi la implinirea varstei de 54 de ani si care este cel mai mare vis al sau

Gica Hagi a implinit 54 de ani si a demonstrat inca o data ca ramane un om modest, care nu vrea sa fie tratat ca o mare personalitate. continuă pe Adevărul

Ce ii doreste Gica Popescu cumnatului sau Gica Hagi la implinirea varstei de 54 de ani

Gica Hagi implineste azi 54 de ani, prilej pentru a primi felicitari din partea prietenilor si cunostintelor, de pe toate meridianele globului.

FOTO Hagi, la 54 de ani. Recordurile unei cariere de exceptie. A avut colegi celebri, a dat goluri fabuloase si a jucat sute de meciuri oficiale la seniori

Socotit cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile, Gica Hagi implineste azi 54 de ani si are un palmares care poate face invidios orice vedeta.

Care este adevaratul motiv pentru care o femeie se casatoreste

Barbatul care isi asuma responsabilitatea pentru soarta femeii iubite, care hotaraste sa-si intemeieze o casa si o familie proprie, este sotul, fondatorul vietii de familie, stapanul casei si capul.

Putini romani stiu asta. Care este perioada de incubatie pentru gripa

Gripa este o afectiune respiratorie extrem de contagioasa cauzata de virusuri. Virusurile gripale pot circula pe tot parcursul anului, dar sunt mult mai frecvente in lunile de toamna si de iarna. Citeste si:.

Care este rolul ganglionului santinela n abordarea cancerului? Dr. Silvia Barbulescu discuta online cu cititorii, joi, de la ora 14:30

Cat de eficienta este tehnica ganglionului santinela in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente si cum se realizeaza procedura? Dr. Silvia Barbulescu, medic specialist chirurgie generala, Hyperclinica MedLife Grivita discuta online cu cititorii despre detectarea ganglionului santinela in tumorile de san sau melanoame, joi, de la ora 14:30.

LIVETEXT Care este rolul ganglionului santinela n abordarea cancerului? Dr. Silvia Barbulescu discuta online cu cititorii

Cat de eficienta este tehnica ganglionului santinela in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente si cum se realizeaza procedura? Dr. Silvia Barbulescu, medic specialist chirurgie generala, Hyperclinica MedLife Grivita discuta online cu cititorii despre detectarea ganglionului santinela in tumorile de san sau melanoame.

Care este rolul ganglionului santinela n abordarea cancerului? Dr. Silvia Barbulescu a discutat online cu cititorii

Cat de eficienta este tehnica ganglionului santinela in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente si cum se realizeaza procedura? Dr. Silvia Barbulescu, medic specialist chirurgie generala, Hyperclinica MedLife Grivita a discutat online cu cititorii despre detectarea ganglionului santinela in tumorile de san sau melanoame.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )