Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ianis Hagi, cel mai bun jucator din Liga 1 in 2018

Online Sport Online Sport,
Ianis Hagi, cel mai bun jucator din Liga 1 in 2018

Cifrele sunt de partea lui Ianis Hagi cand vine vorba de productivitatea din teren in acest an calendaristic. continuă pe Online Sport

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 29 NOIEMBRIE SIF Banat - Crisana, liderul cresterilor din BET-FI

Titlurile SIF Banat - Crisana SIF1), care au inregistrat o crestere de 3,16%, in intervalul 23 - 29 noiembrie, in raport cu moneda euro, reprezinta actiunile cu cel mai bun comportament din cadrul indicelui BET-FI, care include cele cinci societati de investitii financiare SIF-uri) plus Fondul Proprietatea FP), in perioada mentionata.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Dinamo, mancata la micul dejun de Ianis Hagi: Declaratie geniala a fiului Regelui dupa cel mai bun meci din cariera

Dupa cativa ani in care a fost promovat intens de tatal sau, Ianis Hagi 20 de ani) s-a ridicat pentru prima data la nivelul laudelor primite din partea Regelui.

A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

UPDATE A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

Ana Blandiana: Anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastra recenta

Scriitoarea Ana Blandiana sustine ca anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastra recenta, puterea avand ca singur obiectiv demantelarea statului de drept pentru a-si asigura astfel confortul delicventei.

Catalina venise din Buzau la iubitul sau din Ploiesti. Avea sa traiasca cel mai urat cosmar din viata sa

O tanara, care azi a implinit 18 ani, a trecut prin chinuri groaznice. Totul s-a intamplat in apartamentul iubitului ei din Ploiesti. Fata se numeste Catalina. Este din Buzau si venise la Ploiesti, la.

Rednic, il critica pe Ianis Hagi: Poate fi mai barbat la unele faze

Mircea Rednic il arata cu degetul pe Ianis Hagi pentru eliminarea lui Vlad Olteanu din finalul primei reprize al meciului Viitorul Dinamo desfasurat sambata seara in etapa a 17-a din Liga 1 Betano.

Rednic, atac la Ianis Hagi: Ce l-a scos din sarite dupa un meci in care Dinamo a fost pulverizata la Ovidiu

Ianis Hagi a batut, aproape de unul singur, Dinamo, ajungand la sapte goluri si patru pase decisive in aceasta editie de campionat in cele 15 meciuri jucate la Viitorul.

Cel mai mare castig din YouTube il are un copil de sapte ani: cati bani a facut pustiul in 2018

Un copil in varsta de doar sapte ani se afla pe primul loc in topul celor mai mari castiguri pe platforma video-sharing, dupa ce a strans peste 17 milioane de fani pe canalul lui de YouTube in decursul a trei ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )