Libnet.ro
UNICEF

19:00

Oferta de top pentru Ianis Hagi: Regele nu si-a lasat fiul sa plece la un club mare din strainatate

Adevărul Adevărul,
Oferta de top pentru Ianis Hagi: Regele nu si-a lasat fiul sa plece la un club mare din strainatate

Dupa experienta esuata la Fiorentina, de unde s-a intors la Viitorul, Ianis Hagi a avut din nou posibilitatea de se transfera in strainatate. continuă pe Adevărul

Oferta de top pentru Ianis Hagi! Regele nu si-a lasat fiul sa plece la un club mare din strainatate

Dupa experienta esuata la Fiorentina, de unde s-a intors la Viitorul, Ianis HAgi a avut din nou posibilitatea de se transfera in strainatate.

Asa tata, asa fiu! Ianis Hagi a fost ofertat de PRIMA echipa din La Liga, dar REGELE le-a zis NU

Desi inca este departe de performantele tatalui sau, Ianis Hagi continua sa progreseze, iar forma sa buna a atras dupa sine oferte de la mai multe echipe importante. Una dintre ele este FC Sevilla, liderul La.

Liderul Spaniei l-a vrut in vara pe Ianis Hagi

Echipa FC Sevilla, formatia care conduce clasamentul din La Liga in fata granzilor Barcelona, Real Madrid si Atletico Madrid, l-a dorit in vara pe Ianis Hagi de la Viitorul.

Vizita SURPRIZA la Academia lui Gica Hagi. Regele s-a trezit la usa cu reporterii unuia dintre marile cluburi la care a evoluat (FOTO, VIDEO)

Proiectul lui Gica Hagi de la Viitorul nu a ramas neobservat de marile echipe ale Europei. O echipa a postului de televiziune Barcelona TV a vizitat, marti dimineata, baza sportiva de la Ovidiu, inforneaza.

Telekom a lansat o noua oferta comerciala pentru rezidential

Telekom Romania a lansat, astazi, o oferta comerciala integrata pentru segmentul rezidential, persoanele fizice putand incheia de acum incolo un abonament de 15 euro pe luna si vor primi servicii de internet TV cu peste 100 de canale, smartbox si internet fix cu viteza de 1 Gbps, dar si telefonie mobila 4G.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )