Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adversara dificila pentru Simona Halep in primul tur la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Adversara dificila pentru Simona Halep in primul tur la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep va avea parte de un prim tur dificil la Melbourne. continuă pe Online Sport

CTP avertisment teribil pentru Simona Halep: Ar trebui sa lucreze la asta!

Cristian Tudor Popescu a analizat prestatia Simonei Halep din primul meci disputat in 2020. Gazetarul a transmis si un avertisment in legatura cu jocul facut de Simona Halep. Simona are multe zone ale jocului.

Ora primului meci de simplu pentru Simona Halep in 2020

Organizatorii turneului de la Adelaide au anuntat programul zilei de marti, cand pe teren va intra si Simona Halep pentru primul ei meci oficial de simplu in noul an.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Simona Halep , zdrobita de Aryna Sabalenka, in sferturi la Adelaide. Reactia furibunda a romancei

Simona Halep Aryna Sabalenka a pierdut fara drept de apel duelul din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Partida ucata joi, 16 ianuarie, de la ora 4:30 si transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, a fost una de cosmar pentru Simona Halep. UPDATE: Simona Halep a avut o reactie .

Simona Halep eliminata in sferturi la Adelaide. A pierdut 7 game-uri la rand! (video)

Aventura pentru Simona Halep la turneul de la Adelaide s-a incheiat in faza sferturilor de finala.

Victorie la debutul in 2020 pentru Simona Halep dupa un meci strans in care s-a plans de oboseala

Debut cu dreptul pentru Simona Halep in noul sezon! Romanca aflata pe locul 4 WTA a inceput turneul de la Adelaide cu o victorie, 6-4 7-5, impotriva australiencei Alja Tomljanovic 52 WTA).

Australian Open: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jennifer Brady, in primul tur Begu vs Bertens si Cirstea vs Strycova

Simona Halep 3 WTA si cap de serie 4) isi va incepe aventura de la Australian Open impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA), potrivit tragerii la sorti efectuate joi. Irina Begu 77 WTA) are de departe cea mai dificila misiune o va intalni pe Kiki Bertens), in timp ce Sorana Cirstea 74 WTA) se va duela cu Barbora Strycova.

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

Simona Halep si Raluca Olaru, invinse in primul tur la Adelaide

Perechea formata din jucatoarele Simona Halep si Raluca Olaru a pierdut, luni, in runda inaugurala a turneului WTA de la Adelaide.

Simona Halep isi cunoaste adversara din sferturi la Adelaide. Cand se joaca meciul

Dupa o zi de pauza Simona Halep revine in actiune, joi, in turneul de la Adelaide, Australia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )