Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alarma la Wuhan! Simona Halep acuza probleme mari si nu stie daca poate juca. Cand ar trebui sa debuteze liderul WTA

Adevărul Adevărul,
Alarma la Wuhan! Simona Halep acuza probleme mari si nu stie daca poate juca. Cand ar trebui sa debuteze liderul WTA

Simona Halep se afla in China, unde s-a pregatit pentru revenirea in competitii, ea fiind principala favorita a turneului de la Wuhan. continuă pe Adevărul

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova se va disputa marti, n jurul orei 16:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Wuhan au dat publicitatii progamul zilei de marti, meciul dintre Simona Halep si Dominika Cibulkova urmand sa fie ultimul de pe arena centrala. Confruntarea ar trebui sa inceapa undeva in jurul orei 16:00, ora Romaniei.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4). Se actualizeaza.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova, n turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-2 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4).

WTA Wuhan: Monica Niculescu, Lucky Loser: O poate ntlni pe Simona Halep n turul secund

Monica Niculescu, locul 81 WTA, va evolua pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, dupa ce Magdalena Rybarikova s-a retras din cauza unei probleme la caile respiratorii. Astfel, Monica, initial eliminata in calificari, o va intalni in primul tur pe Dominika Cibulkova, iar daca o va invinge, se va duela cu Simona Halep in turul secund al turneului din China.

Simona Halep inaintea debutului de marti la actuala editie a Wuhan Open: Abia astept sa dau tot ce am mai bun

Simona Halep, liderul WTA, a declarat ca este nerabdatoare sa dea tot ce are mai bun la turneul Wuhan Open, la care in anii trecuti nu a avut evolutii foarte bune. Halep va debuta la actuala editie a.

S-a stabilit ora primului meci sustinut de Simona Halep la Wuhan

Organizatorii turneului de la Wuhan au anuntat cand va debuta Simona Halep in competitia unde a ajuns de doua ori pana in semifinale.

Simona Halep s-a accidentat la unul dintre antrenamente. Participarea la Wuhan in pericol

Jucatoarea Simona Halep s-a accidentat la unul dintre antrenamentele sustinute in vederea participarii la turneul de la Wuhan, China.

Simona Halep, fara Darren Cahill la Wuhan, dar cu un nou membru in echipa: Cine e tanarul de doar 21 de ani care a aparut langa sportiva in China

Simona Halep revine pe terenul de tenis pentru primul meci dupa infrangerea socanta suferita inca din primul tur de la US Open. Romanca va participa in turneul de la Wuhan unde va juca direct in turul doi.

FOTO Simona Halep i-a dat pe spate pe chinezi! Cum s-a imbracat liderul WTA la petrecerea jucatoarelor de la Wuhan

Simona Halep se afla in China, unde va participa saptamana viitoare la turneul de la Wuhan, prima competitie din circuitul asiatic.

Simona Halep, tinuta de senzatie inaintea turneului de la Wuhan

Simona Halep aparut imbracata intr-o tinuta care a captat privirileinaintea inceperii turneului de la Wuhan, in China. Sportiva noastra a postat pe pagina ei de socializare o fotografie in care poate fi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )