Libnet.ro
UNICEF

01:05

Va fi Andrei Pavel viitorul antrenor al Simonei Halep? Ce a declarat Cneazul

Adevărul Adevărul,
Va fi Andrei Pavel viitorul antrenor al Simonei Halep? Ce a declarat Cneazul

Propus ca antrenor al Simonei Halep de George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, Andrei Pavel a vorbit cu Adevarul despre aceasta posibiilitate,. continuă pe Adevărul

Va fi Andrei Pavel viitorul antrenor al Simonei Halep? Ce a declarat Cneazul pentru Adevarul

Propus ca antrenor al Simonei Halep de George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, Andrei Pavel a vorbit cu Adevarul despre aceasta posibiilitate,.

George Cosac, presedintele Federatiei de Tenis: Simona Halep nu poate razbate singura, Andrei Pavel ar putea fi o solutie

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a discutat despre anuntul despartirii dintre Simona Halep si Darren Cahill, fostul jucator roman fiind de parere ca liderul clasamentului WTA nu poate sa razbata singura intr-un sport tot mai tacticizat. Andrei Pavel ar putea fi o solutie, a spus Cosac.

Patrick Mouratoglou: Felicitari Darren Cahill pentru evolutia fantastica a Simonei Halep

Darren Cahill a anuntat intreruperea colaborarii cu Simona Halep, iar Patrick Mouratoglou antrenorul Serenei Williams) a avut numai cuvinte de lauda despre parteneriatul celor doi. Felicitari Darren Cahill pentru evolutia fantastica a Simonei Halep, a precizat francezul pe Instagram.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a aflat ca Darren nu ii va mai fi antrenor

Simona Halep i-a multumit antrenorului Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, dupa ce acesta a anuntat ca renunta la pregatirea sportivei romane din motive personale. iti multumesc atat de mult.

Darren Cahill dezvaluie unul dintre secretele Simonei Halep

Simona Halep si Darren Cahill au incheiat colaborarea, urmand ca din 2019 liderul mondial WTA sa aiba alt tehnician. intr-un interviu pentru WTA, Darren Cahill a vorbitdespre o alta latura a Simonei,.

Darren Cahill vorbeste despre latura nestiuta a Simonei Halep si atinge un punct sensibil: banii

Simona Halep si Darren Cahill au incheiat colaborarea, urmand ca din 2019 liderul mondial WTA sa aiba alt tehnician.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )