Libnet.ro
UNICEF

21:17

Australian Open: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jennifer Brady, in primul tur Begu vs Bertens si Cirstea vs Strycova

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jennifer Brady, in primul tur Begu vs Bertens si Cirstea vs Strycova

Simona Halep 3 WTA si cap de serie 4) isi va incepe aventura de la Australian Open impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA), potrivit tragerii la sorti efectuate joi. Irina Begu 77 WTA) are de departe cea mai dificila misiune o va intalni pe Kiki Bertens), in timp ce Sorana Cirstea 74 WTA) se va duela cu Barbora Strycova. continuă pe Hotnews

Incendiile din Australia: Simona Halep l-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill si doneaza 2.000 de dolari

Simona Halep a calculat ca l-a enervat de zece ori pe Darren Cahill in timpul meciului disputat, marti, cu Ajla Tomljanovic, astfel ca va dona 2. 000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia. Victoria din optimile turneului de la Adelaide ii asigura romancei un premiu brut de 22. 400 de dolari.

Simona Halep nu face o tragedie dupa infrangerea de la Adelaide

Eliminata in sferturi la Adelaide, unde a disputat primele meciuri din 2020, Simona Halep isi indreapta privirea spre Australian Open.

Simona Halep si Raluca Olaru, invinse in primul tur la Adelaide

Perechea formata din jucatoarele Simona Halep si Raluca Olaru a pierdut, luni, in runda inaugurala a turneului WTA de la Adelaide.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

Adversara dificila pentru Simona Halep in primul tur la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep va avea parte de un prim tur dificil la Melbourne.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Adelaide: Ma simt pregatita pentru Australian Open

Parcursul Simonei Halep la Adelaide s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Aryna Sabalenka 6-4, 6-2). Cu toate ca a inregistrat prima infrangere din noul sezon la simplu), Simona se declara pregatita pentru Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Halep zambeste: Simona si-a aflat prima adversara de la Australian Open. Culoar favorabil pana in sferturi

Simona Halep 4 WTA) a parasit, azi noapte, turneul de la Adelaide, insa, daca va reusi sa se redreseze si sa-si faca jocul obisnuit la Melbourne, poate spera intr-un parcurs lung in primul Grand Slam al anului.

Simona Halep a parasit podiumul clasamentului WTA - Va fi cap de serie numarul 4 la Australian Open

Simona Halep a coborat o pozitie in ierarhia mondiala, jucatoarea nascuta la Constanta ocupand locul 4 incepand cu aceasta saptamana. Cu 5. 461 de puncte, Halep a fost devansata de Naomi Osaka 5. 496 de puncte). Lider se mentine Ashleigh Barty, in timp ce pe doi se afla Karolina Pliskova.

Ce spune site-ul WTA despre tabloul Simonei Halep de la Australian Open

Site-ul oficial al WTA a realizat o analiza dupa tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open primul Grand Slam al anului). in ceea ce o priveste pe Simona Halep, lucrurile par clare: fostul lider mondial nu a avut sansa la tragerea la sorti.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )