Libnet.ro
UNICEF

15:15

Australian Open: Djokovic, Serena Williams, Osaka si Nishikori continua parcursul la Melbourne - Tabloul complet al sferturilor

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Djokovic, Serena Williams, Osaka si Nishikori continua parcursul la Melbourne - Tabloul complet al sferturilor

Novak Djokovic a intregit tabloul jucatorilor calificati in sferturile de finala ale Australian Open, liderul mondial trecand in patru seturi de Daniil Medvedev cap de serie 15), scor 6-4, 6-75), 6-2, 6-3. in faza urmatoare, Nole il va intalni pe japonezul Kei Nishikori 8). La feminin, Serena Williams invingatoare in fata Simonei Halep) o va infrunta pe Karolina Pliskova, iar Naomi Osaka se va duela cu Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea programul complet al sferturilor de la Australian Open. continuă pe Hotnews

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00).

FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Sambata s-au desfasurat in complexul de la Melbourne Park ultimele meciuri din turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Nume importante precum Simona Halep, Novak Djokovic, Serena Williams, Naomi Osaka, Alexander Zverev sau Elina Svitolina au obtinut calificarea in optimile Australian Open. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

Simona Halep paraseste Australian Open invinsa de Serena Williams

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala din optimi a Australian Open dupa un meci intens de trei seturi, castigat in cele din urma de jucatoarea americana, cu 6-1, 4-6, 6-4.

Simona Halep a dezvaluit cum va aborda meciul cu Serena Williams: Nu sunt intimidata de ea!

Simona Halep o va intalni in optimile de finala de la Australian Open pe Serena Williams, partida urmand a se juca luni.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Ziua de luni a adus in scena la Melbourne duelul dintre Simona Halep si Serena Williams. Parcursul liderului mondial la editia din acest an de la Australian Open s-a oprit in optimi, dupa ce a cedat in fata americancei, scor 1-6, 6-4, 4-6. in sferturile de finala au mai ajuns nume importante precum Novak Djokovic, Naomi Osaka, Kei Nishikori, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de luni de la AO.

Australian Open (f): Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka si Karolina Pliskova continua competitia; Elise Mertens, eliminata (Rezultatele zilei) - Programul optimilor

Sambata au avut loc ultimele meciuri din turul al treilea de la Australian Open, nume importante precum Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova obtinand calificarea in faza urmatoare a competitiei de la Melbourne. Au parasit turneul de la Antipozi jucatoare precum Elise Mertens, Wang Qiang, Camila Giorgi sau Su-Wei Hsieh. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Kei Nishikori sau Borna Coric se afla printre jucatorii care au obtinut sambata biletele pentru faza optimilor de finala de la Australian Open. Au parasit competitia de la Melbourne nume precum Fabio Fognini, David Goffin sau Denis Shapovalov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: nca o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut noua game-uri n trei partide la Melbourne

Cap de serie numarul 16, Serena Williams continua parcursul perfect la actuala editie de la Australian Open, americanca cedand doar trei game-uri in partida cu ucraineanca Dayana Yastremska 57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei de la Melbourne, acolo unde va da peste invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni in turul patru la MELBOURNE pe SERENA WILLIAMS din SUA, LIVE VIDEO pe EUROSPORT si ONLINE.

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )