Libnet.ro
UNICEF

14:00

Begu, cea mai ghinionista romanca de la Australian Open: Va intalni o adversara de Top 10 la Melbourne

Adevărul Adevărul,
Begu, cea mai ghinionista romanca de la Australian Open: Va intalni o adversara de Top 10 la Melbourne

Romania are trei sportive care au acces direct pe tabloul principal: Halep 4 WTA), Cirstea 74 WTA) si Begu 105). Toate si-au aflat, astazi, adversaele din primul tur. continuă pe Adevărul

Australian Open: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jennifer Brady, in primul tur Begu vs Bertens si Cirstea vs Strycova

Simona Halep 3 WTA si cap de serie 4) isi va incepe aventura de la Australian Open impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA), potrivit tragerii la sorti efectuate joi. Irina Begu 77 WTA) are de departe cea mai dificila misiune o va intalni pe Kiki Bertens), in timp ce Sorana Cirstea 74 WTA) se va duela cu Barbora Strycova.

Australian Open: Adversarii principalilor favoriti - Novak Djokovic, traseu dificil in drumul spre apararea titlului

Principalii favoriti de la Australian Open si-au aflat, joi, adversarii din primul tur de la Melbourne. Rafael Nadal il va intalni pe Hugo Dellien Bolivia), Roger Federer se va duela cu Steve Johnson SUA), in timp ce Novak Djokovic va deschide cu un meci impotriva lui Jan-Lennard Struff Germania). Pe partea de tablou a sarbului campionul din 2019) se afla jucatori care i-au pus probleme in trecut: Stefanos Tsitsipas si Roberto Bautista-Agut.

Aerul greu pune probleme sportivilor la Melbourne. Doua romance in turul 2 al calificarilor pentru Australian Open

Sportivii angrenati in calificarile de la Australian Open si turneul demonstrativ de la Kooyong se confrunta cu aerul irespirabil de la Melbourne, statul australian Victoria.

VIDEO Australian Open: Antrenamente suspendate si un abandon in calificari, din cauza calitatii scazute a aerului

Calitatea scazuta a aerului de la Melbourne din cauza incendiilor de vegetatie a adus primele probleme pentru organizatorii de la Australian Open. Calificarile pentru primul Grand Slam al anului, programate la ora locala 11. 00, au fost amanate o ora, iar mai multe antrenamente prevazute marti au fost suspendate. Mai mult, slovena Dalila Jakupovic a abandonat in primul tur din calificari din cauza problemelor de respiratie.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Monica Niculescu ajunge in turul 3 al calificarilor de la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu a acces, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Australian Open, acolo a ajuns si Ana Bogdan, principala favorita.

Adversara dificila pentru Simona Halep in primul tur la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep va avea parte de un prim tur dificil la Melbourne.

Ana Bogdan la un pas de calificarea pe tabloul principal de la Australian Open

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor pentru Australian Open.

Noi probleme pentru organizatorii Australian Open. Trei romance afectate

Editia din acest an a Australian Open ramane in zodia suspendarilor.

Ce spune site-ul WTA despre tabloul Simonei Halep de la Australian Open

Site-ul oficial al WTA a realizat o analiza dupa tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open primul Grand Slam al anului). in ceea ce o priveste pe Simona Halep, lucrurile par clare: fostul lider mondial nu a avut sansa la tragerea la sorti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )