Libnet.ro
UNICEF

19:47

Un belgian ar putea fi urmatorul antrenor al Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
Un belgian ar putea fi urmatorul antrenor al Simonei Halep

Eliminata in optimi la Australian Open, unde a participat fara un antrenor oficial alaturi, Simona Halep trebuie sa hotarasca in viitorul apropiat inlocuitorul lui Darren Cahill. continuă pe Online Sport

El ar putea fi noul antrenor al Simonei! A asistat-o pe Halep la antrenamentul din aceasta dimineata

Surpriza zilei vine de la Australian Open, acolo unde Simona Halep s-a pregatit pentru duelul cu Serena Williams alaturi de un tehnician belgian.

Cine este Thierry Van Cleemput, viitorul antrenor al Simonei Halep

Belgianul Thierry Van Cleemput stanga) s-a nascut la Binche si l-a pregatit in ultimii cinci ani David Goffin, alaturi de care a triumfat in patru turnee.

Cine ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep: Un tehnician extrem de apreciat atat pentru cunostinte tactice cat si pentru cele tehnice (FOTO)

Continua zvonurile privind cine ar putea sa fie noul antrenor al Simonei Halep dupa ce romanca s-a despartit la finalul lui 2018 de australianul Darren Cahill. Belgianul Thierry Van Cleemput si-a facut.

Cristian Tudor Popescu, dupa victoria Simonei Halep: Urmeaza meciul secolului

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat prompt la victoria Simonei Halep de la Australian Open in partida cu Venus Williams. De la primul meci cu Kaia Kanepi, Simona si-a dat drumul si va urca in acest.

Prima reactie a lui Darren Cahill dupa infrangerea dramatica a Simonei Halep! Ce spune fostul sau antrenor despre ghemul de cosmar din decisiv

Simona Halep, liderul mondial din tenisul feminin, a parasit Australian Open, in faza optimilor de finala, la capatul unui meci dramatic cu probabil cea mai buna jucatoare din istoria circuitului, Serena Williams.

Cine este Thierry Van Cleemput, omul care o ar putea-o antrena pe Simona la urmatoarele doua turnee. Halep confirma discutiile cu belgianul

La scurt timp dupa terminarea meciului cu Serena, jurnalistii prezenti la Melbourne au anuntat ca Halep si Van Cleemput vor incepe o colaborare de proba pe durata celor doua turnee la care romanca va lua parte in luna februarie.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open: in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Liderul WTA Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata Serenei Williams la Australian Open, ca in primul set s-a simtit ca si cum ar fi fost lovita de.

Cine este Thierry Van Cleemput, omul care o va antrena pe Simona Halep la urmatoarele doua turnee

La scurt timp dupa terminarea meciului cu Serena, jurnalistii prezenti la Melbourne au anuntat ca Halep si Van Cleemput vor incepe o colaborare de proba, pe durata turneelor la care romanca va lua parte in luna februarie.

DigiSport: Pur si simplu, impecabil. Reactia de milioane a lui Venus Williams, dupa nfrngerea n fata Simonei Halep

Simona Halep a aratat ca nu s-a pierdut cu firea in fata lui Venus Williams, veterana de 38 de ani fiind invinsa categoric de liderul WTA. Dupa meciul care a durat 78 de minute, Venus a oferit o declaratie de mare fair-play la adresa Simonei.

L'Equipe: Meritul Simonei Halep este ca a rezistat n fata tsunamiului Serena Williams fara sa se descompuna

L'Equipe a comentat partida dintre Simona Halep si Serena Williams, din optimile Australian Open, iar evolutia liderului mondial a fost apreciata. Publicatia franceza a precizat ca romanca a rezistat bine dupa inceputul fulminant de meci al adversarei. Marele sau merit a fost cel de a rezista acestui tsunami fara sa se descompuna, a scris L'Equipe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )