Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bianca Andreescu a dat LOVITURA! A lasat-o DEFINITIV in spate pe Simona Halep! Doar ea si Roger Federer se pot mandri cu asa ceva! (FOTO)

B1 B1,
Bianca Andreescu a dat LOVITURA! A lasat-o DEFINITIV in spate pe Simona Halep! Doar ea si Roger Federer se pot mandri cu asa ceva! (FOTO)

Lovitura financiara data de Bianca Andreescu! BIANCA DRAGUSANU A RAMAS FARA SUFLARE ! AU SNOPIT-O iN BATAIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT iN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZA GALERIE FOTO) Jucatoarea. continuă pe B1

A dat lovitura! Bianca Andreescu va fi sponsorizata de Rolex

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 5 WTA, a semnat un contract cu compan.

Lovitura financiara data de Bianca Andreescu - A semnat un contract de sponsorizare cu Rolex

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 5 WTA, a semnat un contract cu compania elvetiana producatoare de ceasuri de lux Rolex, informeaza Forbes.

Ei sunt concurentii Asia Express Sezonul 3. Lista completa a celor 9 echipe. Antena 1 a dat lovitura

Fanii emisiunii Asia Express mureau de nerabdare sa stie toti concurentii din noul sezon. Unele echipe deja se cunosc, iata care sunt ceilalti care intra in cursa pentru marele premiu si pentru aventuri cu nemiluita! Asia Express: Iata toti oncurentii din sezonul 3! inca putin si incepe cel mai aventuros show! Antena 1 revine cu .

Bianca Andreescu, lovitura pentru Simona Halep. Cum arata clasamentul WTA, dupa turneele din China

Simona Halep a ramas pe locul 6 in clasamentul WTA, cu 4. 962 de puncte, fiind astfel in spatele Biancai Andreescu, canadiana de origine romana. Ierarhia mondiala este condusa de australianca Ashleigh Barty, care.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )