Libnet.ro
UNICEF

20:15

De cine are nevoie Simona Halep? Profilul viitorului antrenor, zugravit de un apropiat al liderului WTA

Adevărul Adevărul,
De cine are nevoie Simona Halep? Profilul viitorului antrenor, zugravit de un apropiat al liderului WTA

Simona Halep s-a despartit de Darren Cahill si este in cautarea unui tehnician care sa o antreneze in sezonul urmator. continuă pe Adevărul

Nastase nu crede ca Halep mai are nevoie de antrenor

Simona Halep a ramas fara antrenor dupa decizia lui Darren Cahill de a se dedica familiei in urmatoarele 12 luni, dar fostul mare tenismen Ilie Nastase considera ca prima clasata in ierarhia mondiala nici nu are nevoie de un antrenor in acest moment.

Ce variante are Simona Halep pentru inlocuirea lui Cahill: fostul antrenor al Sarapovei, printre favoriti

Simona Halep are de acoperit un gol imens care ramane in urma despartirii de antrenorul australian Darren Cahill.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 54 n postura de lider mondial; Monica Niculescu iese din TOP 100 dupa mai bine de opt ani

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 54 in postura de lider mondial, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 fata de Angelique Kerber, clasata pe locul secund. Monica Niculescu a esuat in tentativa de a-si apara titlul de la Limoges si a iesit pentru prima oara dupa mai bine de opt ani din TOP 100 WTA. in afara Simonei, Romania mai are in TOP 100 urmatoarele jucatoare: Buzarnescu, Begu, Cirstea si Bogdan.

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa ce Simona Halep a rupt colaborarea cu Darren Cahill

Darren Cahill a anuntat, vineri, pe contul sau de Instagram ca nu va mai colabora din 2019 cu jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, din motive familiale. Este o veste proasta. N-are.

Cum a reactionat Simona Halep dupa ce antrenorul Darren Cahill a renuntat sa o mai antreneze

Simona Halep a confirmat, vineri, despartirea de antrenorul ei din ultimele patru sezoane, Darren Cahill, printr-un mesaj emotionant. Astfel, romanca nu va mai fi pregatita de tehnicianul australian incepand cu sezonul 2019. Simona a tinut sa ii multumeasca tehnicianului pentru tot ce a facut pentru ea si a precizat ca va ramane apropiata de acesta [] .

ADEVARATUL motiv al despartirii dintre SIMONA HALEP si DARREN CAHILL! Da, este vorba despre o FEMEIE! Totul a iesit la iveala

Antrenorul Darren Cahill a decis sa puna capat colaborarii cu Simona Halep, dorind sa fie mai mult timp alaturi de sotia sa Victoria si de cei doi copii, Tahlia si Benjamin. As vrea sa anunt ca eu si.

Simona Halep, saptamana 54 pe primul loc in lume. Unde se situeaza celelalte jucatoare din Romania

In clasamentul WTA dat publicitatii luni, tenismena constanteana Simona Halep ocupa, pentru a 54-a saptamana, prima pozitie in ierarhia WTA.

Darren Cahill, despre Simona Halep: Nu ia bani de la Federatia Romna pentru a juca la FedCup

Antrenorul Darren Cahill a vorbit, intr-un interviu pentru WTA, despre cele mai mai frumoase momente petrecute alaturi de Simona Halep in cei 4 ani de colaborare. Australianul a laudat-o pentru ca-si ajuta colegii in circuit si pentru cum a depasit presiunile de a castiga primul turneu Grand Slam.

CTP avanseaza o varianta surprinzatoare in cazul rupturii dintre Simona Halep si Darren Cahill. Ce crede ca se va intampla

Simona Halep si Darren Cahill au intrerupt colaborarea dupa trei ani frumosi si plini de satisfactii petrecuti impreuna.

George Cosac, presedintele Federatiei de Tenis: Simona Halep nu poate razbate singura, Andrei Pavel ar putea fi o solutie

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a discutat despre anuntul despartirii dintre Simona Halep si Darren Cahill, fostul jucator roman fiind de parere ca liderul clasamentului WTA nu poate sa razbata singura intr-un sport tot mai tacticizat. Andrei Pavel ar putea fi o solutie, a spus Cosac.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )