Libnet.ro
UNICEF

16:31

Cine este Thierry Van Cleemput, viitorul antrenor al Simonei Halep

Adevărul Adevărul,
Cine este Thierry Van Cleemput, viitorul antrenor al Simonei Halep

Belgianul Thierry Van Cleemput stanga) s-a nascut la Binche si l-a pregatit in ultimii cinci ani David Goffin, alaturi de care a triumfat in patru turnee. continuă pe Adevărul

Cine este Thierry Van Cleemput, omul care o va antrena pe Simona Halep la urmatoarele doua turnee

La scurt timp dupa terminarea meciului cu Serena, jurnalistii prezenti la Melbourne au anuntat ca Halep si Van Cleemput vor incepe o colaborare de proba, pe durata turneelor la care romanca va lua parte in luna februarie.

Cine este Thierry Van Cleemput, omul care o ar putea-o antrena pe Simona la urmatoarele doua turnee. Halep confirma discutiile cu belgianul

La scurt timp dupa terminarea meciului cu Serena, jurnalistii prezenti la Melbourne au anuntat ca Halep si Van Cleemput vor incepe o colaborare de proba pe durata celor doua turnee la care romanca va lua parte in luna februarie.

Reactia lui Thierry Van Cleemput, belgianul creditat cu prima sansa sa devina antrenorul Simonei

Thierry Van Cleemput, antrenorul ramas liber de contract dupa despartirea de David Goffin, a fost zarit alaturi de Simona Halep la antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu Serena si a urmarit meciul din optimile Australian Open langa boxa rezervata staff-ului Simonei,.

VIDEO Simona Halep, antrenament alaturi de Thierry Van Cleemput - Presa speculeaza ca va fi noul antrenor al liderului mondial

Simona Halep 1 WTA) a fost surprinsa la incalzirea de dinaintea meciului din optimi cu Serena Williams alaturi de Thierry Van Cleemput, tehnician care duminica si-a incheiat colaborarea cu David Goffin locul 22 ATP). Presa internationala speculeaza ca belgianul va fi noul antrenor al liderului mondial.

Thierry Van Cleemput nu exclude posibilitatea de a o antrena pe Simona Halep: Lasati-mi un pic de timp!

Thierry Van Cleemput nu a exclus posibilitatea de a o pregati pe Simona Halep, insa nici nu a confirmat ca va fi noul antrenor al liderului WTA.

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput confirma: Urmeaza o perioada de proba cu Simona Halep

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a recunoscut faptul ca va exista o perioada de proba in colaborarea lui cu Simona Halep. Urmeaza probabil un test, poate o colaborare, nimic nu este decis inca. Trebuie sa o antrenez, sa o insotesc la turnee pentru a vedea daca asta poate functiona. Avem sansa de a face asta cu calm, fara precipitare, a precizat Van Cleemput.

Cine ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep: Un tehnician extrem de apreciat atat pentru cunostinte tactice cat si pentru cele tehnice (FOTO)

Continua zvonurile privind cine ar putea sa fie noul antrenor al Simonei Halep dupa ce romanca s-a despartit la finalul lui 2018 de australianul Darren Cahill. Belgianul Thierry Van Cleemput si-a facut.

Kelemen Hunor: Iohannis va intra in turul doi si va castiga. Cine este singurul care l-ar putea invinge

Kelemen Hunor, liderul UDMR, este sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si atunci va castiga al doilea mandat. in opinia lui Kelemen, Iohannis poate fi.

ştiri din Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )