Libnet.ro
UNICEF

09:45

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 6 - Se afla la 2134 de puncte de Ashleigh Barty, liderul mondial

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 6 - Se afla la 2134 de puncte de Ashleigh Barty, liderul mondial

WTA a dat publicitatii clasamentul mondial pe aceasta saptamana, iar Simona Halep se mentine pe locul 6. Sportiva din Romania este la 2134 de puncte in urma liderului mondial Ashleigh Barty. Nicio schimbare de locuri in TOP 10 mondial. Tara noastra are doua reprezentante in prima suta: Halep 6) si Cirstea 76). continuă pe Hotnews

Simona Halep si-a speriat fanii cu o poza pe Instagram: Pari batrana, ai riduri. Cum arata

Simona Halep se afla in perioada de recuperare, dupa accidentarea suferita la spate. Campioana de la Wimbledon incearca sa se relaxeze cat mai mult inainte de Turneul Campioanelor si isi face timp pentru cateva calatorii. Ultima fotografie postata pe Instagram este facuta in fata Domului din Milano. Fanii nu au fost insa prea incantati de .

Bianca Andreescu, lovitura pentru Simona Halep. Cum arata clasamentul WTA, dupa turneele din China

Simona Halep a ramas pe locul 6 in clasamentul WTA, cu 4. 962 de puncte, fiind astfel in spatele Biancai Andreescu, canadiana de origine romana. Ierarhia mondiala este condusa de australianca Ashleigh Barty, care.

Dupa vestea logodnei, Simona Halep mai marcheaza o reusita. Pe ce loc urca in clasamentul WTA

Simona Halep a mai primit o veste buna, la scurt timp dupa ce a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Campioana de la Wimbledon va urca o pozitie in clasamentul WTA, chiar daca nu participa la Kremlin Cup, competitie care se desfasoara in aceasta saptamana. Simona Halep va urca pe locul 5 .

VESTEA ZILEI! Simona Halep SE CASATORESTE! Ion Tiriac, iN CULMEA FERICIRII

Tenismena Simona Halep 28 de ani, locul 6 WTA) a decis sa acorde mai multa atentie vietii personale. TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Zvonurile spun ca sportiva.

Simona Halep se marita! Cine este alesul ei?

Relatia dintre celebra tenismena Simona Halep si afaceristul de origine aromana Toni Iuruc se indreapta cu pasi siguri catre oficializare. Iata aici toate detaliile! .

Informatii uimitoare in lumea tenisului! Simona Halep se marita!

O informatie surprinzatoare a venit din lumea tenisului. Simona Halep a acceptat sa se casatoreasca cu Toni Iuruc, omul de afaceri de orifine machedineasca, cu care are o relatie de cateva luni. Potrivit.

Simona Halep, ceruta in casatorie de Toni Iuruc. Ce raspuns i-a dat sportiva. Se casatoreste?

Se apropie nunta anului 2020? Campioana noastra a fost ceruta in casatorie de catre iubitul ei, Toni Iuruc. Ce a raspuns sportiva? Simo traverseaza, nu numai pe plan personal, una dintre cele mai placute perioade. Cu toate ca a avut parte de cateva accidentari si a renuntat la un turneu pe care il astepta de .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )