Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Cine este cel mai nou membru din echipa Simonei Halep! Are 21 de ani si se intelege foarte bine cu ea

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine este cel mai nou membru din echipa Simonei Halep! Are 21 de ani si se intelege foarte bine cu ea

Simona Halep a decis sa isi ia un nou membru in echipa in acest final de sezon, in care va incerca sa-si pastreze locul 1 mondial. continuă pe Adevărul

Acesta este cel mai periculos aditiv din mancare. Fugi cat poti de el!

Daca ai obiceiul de a citi cu atentie etichetele produselor alimentare cumparate, cel mai probabil cuvantul caragenan nu ti-este strain. Caragenanul, sau E407, este un aditiv alimentar cu rol de ingrosare, gelifiant.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

Savantii au confirmat care este cel mai vechi animal din lume

Cel mai vechi animal cunoscut din lume a trait acum 558 milioane de ani in Rusia si a fost identificat pentru prima data. Oamenii de stiinta si-au dat seama ca specimenul era un animal dupa.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6559 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins joi, cel mai mare nivel din 17 august pana in prezent. Joi, euro a.

A fost lovit de o masina, dar este cel mai bun lucru care i s-a intamplat. Ce surpriza a avut victima

Un adolescent a fost lovit de o masina dar a avut supriza sa descopere ca soferul este unul dintre actorii sai preferati, Ashton Kutcher. Leo Marenghi, un adolescent din California mergea pe.

Politic show: Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara; Harta taberelor din PSD. Ce filiale l sustin pe Dragnea si care i cer demisia; De ce nu semneaza liderii scrisoarea? Ion Cristoiu despre planul ascuns din PSD:

Cum a lasat PSD o portita pentru frauda electorala la referendumul pentru familia traditionala. Referendumul pentru familia traditionala va purta stampila indoielii, indiferent de rezultat. Grupul pucistilor din PSD a dominat mediatic la Romania TV si Antena 3. Grupul celor trei din PSD, care i-au cerut miercuri intr-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea, a dominat.

Radu Banciu: Dragnea va iesi din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simt. E cel mai mare tartor din 90 incoace. Nimeni n-a fost atat de dictator ca el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre conflictul din PSD si cine i-ar putea urma lui Liviu Dragnea la conducerea partidului. Pasul in spate pe care Liviu Dragnea.

Peste 80 de cazuri noi de rujeola, in ultimele zile. Care este cel mai afectat judet

Un numar de 85 de noi cazuri de rujeola au fost confirmate in noua judete in perioada 17 - 21 septembrie, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, publicate vineri.

Top 10 cele mai valoroase pasapoarte din lume. Pe ce loc se afla Romania

Singapore este statul cu cel mai valoros pasaport din lume, potrivit unui clasament realizat de firma de consultanta globala Arton Capital. In realizarea topului s-a tinut cont de flexibilitatea pasaportului - cate tari poate un cetatean sa viziteze,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )