Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Ziua de luni a adus in scena la Melbourne duelul dintre Simona Halep si Serena Williams. Parcursul liderului mondial la editia din acest an de la Australian Open s-a oprit in optimi, dupa ce a cedat in fata americancei, scor 1-6, 6-4, 4-6. in sferturile de finala au mai ajuns nume importante precum Novak Djokovic, Naomi Osaka, Kei Nishikori, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de luni de la AO. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de duminica de la Australian Open

Saptamana s-a incheiat la Australian Open cu o zi plina de surprize si rezultate neasteptate. Roger Federer castigator in ultimii doi ani la Melbourne), Marin Cilic finalist la editia din 2018), Angelique Kerber, Sloane Stephens sau Maria Sharapova si-au luat la revedere de la primul Grand Slam al anului inca din faza optimilor. Au ajuns in sferturi jucatori precum Rafael Nadal, Ashleigh Barty, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista Agut sau Petra Kvitova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Sambata s-au desfasurat in complexul de la Melbourne Park ultimele meciuri din turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Nume importante precum Simona Halep, Novak Djokovic, Serena Williams, Naomi Osaka, Alexander Zverev sau Elina Svitolina au obtinut calificarea in optimile Australian Open. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Roger Federer, Rafael Nadal, Angelique Kerber, Maria Sharapova, Petra Kvitova si Marin Cilic au castigat partidele disputate vineri la Australian Open. Caroline Wozniacki, campioana en-titre, si-a facut deja bagajele, urmand sa avem o alta regina la Melbourne in 2019. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

VIDEO Kei Nishikori, lovitura zilei la Australian Open

Kei Nishikori 9 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei de luni de la Australian Open, dupa un schimb impresionant de mingi cu Pablo Carreno-Busta 23 ATP). Partida contand pentru calificarea in sferturile de finala ale competitiei de la Melbourne se afla in acest moment in setul decisiv.

VIDEO Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Roger Federer 3 ATP) a oferit cea mai frumoasa lovitura a zilei de duminica de la Australian Open, in partida pierduta in fata lui Stefanos Tsitsipas. in tie-break-ul setului al patrulea, la 2-1 pentru grec, Fedex si-a adjudecat un schimb de mingi intens gratie unei lovituri superbe de forehand la care Tsitsipas nu a mai putut interveni.

Revenire de mare campioana la Australian Open! Detinatoarea ultimului Grand Slam din 2018 a facut un meci mare

Turul al treilea de la Australian Open a adus si primele surprize mai consistente, doua jucatoare de Top 10 fiind eliminate.

VIDEO Alexei Popyrin (149 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei la Australian Open

Parcursul lui Alexei Popyrin 149 ATP, beneficiar al unui wild card) la Australian Open s-a oprit in turul al treilea, fiind invins dupa o partida extrem de spectaculoasa de francezul Lucas Pouille 31 ATP), scor 7-6 7/3), 6-3, 6-7 10/12), 4-6, 6-3. Jucatorul de 19 ani a aratat un tenis de calitate, reusind in setul al patrulea o lovitura de exceptie care a smuls ropote de aplauze.

Ultima bomba de la Australian Open: A iesit si o fosta campioana de la US Open, dupa un meci superb

Ziua marilor surprize la Australian Open 2019 a adus eliminarea unor nume grele, atat la feminin, cat si la masculin.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2936 seconds )