Libnet.ro
UNICEF

15:15

Halep poate lua cea mai mare suma din istoria tenisului: Cat valoreaza Turneul Campioanelor in acest an

Adevărul Adevărul,
Halep poate lua cea mai mare suma din istoria tenisului: Cat valoreaza Turneul Campioanelor in acest an

Avem sase dintre cele opt jucatoare calificate pentru Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar ultimele doua locuri sunt disputate de trei rivale. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni n-a sesizat-o. E cea mai mare de pana acum

Premierul demisionar Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni nu a sesizat-o. Trecutul ii este presarat cu astfel de erori, insa, cum aceasta a venit si pe final, astrele s-au aliniat asa incat sa dea lovitura cu adevarat pe ultima suta de metri. Viorica Dancila a facut o noua .

Dezvaluirile lui Lionel Messi - De ce a vrut sa plece din Spania, la ce echipa i-ar fi placut sa joace si care ar fi cea mai mare dezamagire pentru el

Lionel Messi 32 de ani) a acordat un amplu interviu pentru postul de radio RAC1, cu ocazia caruia a facut numeroase dezvaluiri. Argentinianul si-a asigurat fanii ca isi va incheia cariera la Barcelona, dar a povestit ca a avut un moment in care a vrut sa plece din Spania. Starul catalanilor a vorbit despre cele mai bune si cele mai proaste momente ale carierei, a ales cel mai frumos gol al sau si a spus care ar fi cea mai mare dezamagire pentru el.

Italia: Liga Nordului a decis ca strainii rezidenti in orasul Novi sa studieze dialectul local Romanii, cea mai mare comunitate

Novi, un oras administrat de mai putin de 120 de zile de un consiliu comunal alcatuit in intregime de reprezentanti ai partidului Liga Nordului creeaza Consiliul imigrantilor al carui regulament prevede, printre altele, predarea istoriei locale si a dialectului din Novi, scrie La Stampa, citat de Rador. Cea mai mare comunitate este cea a romanilor, cu 925 de rezidenti.

CU 262 MILIOANE EURO Romania - a sasea cea mai mare piata de asigurari property din ECE

Tara noastra este a sasea cea mai mare piata de asigurari property din Europa Centrala si de Est, cu 262 de milioane de euro, a declarat, ieri, Adrian Marin, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), citat de Agerpres.

Trump: Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria SUA Am plecat la razboi din cauza unei presupuneri false: arme de distrugere in masa

Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria Statelor Unite, a afirmat miercuri Donald Trump, la trei zile dupa ce a anuntat retragerea trupelor americane din sectoarele apropiate de granita turca, in nordul Siriei, scrie AFP.

A fost dezmembrata cea mai mare retea de trafic de droguri descoperita vreodata in Regatul Unit

Treisprezece barbati au fost arestati marti in Regatul Unit in cadrul unei anchete privind cea mai v.

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute totul s-a naruit

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute visul femeii s-a spulberat. impreuna cu.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

Rihanna, critici dure la adresa lui Donald Trump: Persoana cea mai bolnava mintal din SUA pare sa fie presedintele

Cantareata Rihanna 31 de ani) l-a criticat dur pe Donald Trump, despre care a a afirmat ca pare a fi persoana cea mai bolnava mintal din SUA.

Euro a crescut spre 4,76 lei, la cel mai mare nivel din ultimele 4 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7582 leieuro, in crestere puternica, cu 0,18%, fata de valoarea atinsa joi, acesta fiind cel mai mare nivel din luna mai. Lira sterlina a crescut puternic si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 5 luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )