Libnet.ro
UNICEF

16:45

Halep, prima declaratie dupa retragerea de la Stuttgart: Simona a explicat de ce n-a putut juca in Germania

Adevărul Adevărul,
Halep, prima declaratie dupa retragerea de la Stuttgart: Simona a explicat de ce n-a putut juca in Germania

Simona Halep, la fel ca Irina Begu, a fost facuta knock-out dupa un weekend sufocant, la Rouen. Ambele jucatoare au renuntat la turneele WTA la care ar fi trebuit sa joace in aceasta saptamana. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima declaratie dupa infrangerea cu Franta: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga. Nu consider ca am jucat singura

Confruntarea cu Franta a lasat urme, iar Simona Halep a declarat forfait de la turneul de la Stuttgart. Numarul doi mondial a vorbit in premiera despre infrangerea cu Franta pentru Digisport: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga meciul. Nu consider ca am jucat singura.

Elena Gheorghe, prima reactie dupa ce fratele ei a facut PRAPAD la Exatlon: Nu cred ca si-ar dori cineva sa priveasca aceasta competitie cu noi, cu familia lui Costin

Elena Gheorghe a oferit prima reactie, dupa ce fratele ei, Costin, a fost omul meciului pentru vila la baieti, in competitia din Republica Dominicana, Exatlon, potrivit wowbiz. ro.

WTA Stuttgart: Simona Halep, duel in turul doi cu invingatoarea disputei dintre Sara Sorribes Tormo si Andrea Petkovic

Simona Halep, locul 2 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi la turneul de la Stuttgart cu invingatoarea meciului dintre Sara Sorribes Tormo si Andrea Petkovic.

Digisport: Ce i-a transmis Simona Halep lui Tiriac dupa victoria cu Mladenovic

Ion Tiriac a fost prezent in tribunele Salii Kindarena din Rouen la semifinala de Fed Cup dintre Franta si Romania. Omul de afaceri a luat loc langa George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, acolo de unde a vazut, prima data, partida Simona Halep - Kristina Mladenovic, castigata de numarul 2 WTA, scor 6-3, 6-1.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa din meciul cu Caroline Garcia: M-am simtit ca acasa. Sper sa nu mai jucam meciul de dublu

Simona Halep a vorbit imediat dupa terminarea meciului cu Caroline Garcia din meciul 3 al in semifinalei de Fed Cup dintre Franta si Romania din Fed Cup.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti ca, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala, cea mai rapida varianta este restructurarea. inteleg ca s-a modificat cumva.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )