Libnet.ro
UNICEF

07:00

Si mai bune decat Halep: Singurele jucatoare care rezista in Top 5 din decembrie 2018

Adevărul Adevărul,
Si mai bune decat Halep: Singurele jucatoare care rezista in Top 5 din decembrie 2018

Tenisul feminin e extrem de imprevizibil, iar cine straluceste intr-un turneu, poate fi de nerecunoscut in urmatoarea competitie. Sunt insa si cateva sportive constante. Halep e una dintre ele, dar are rivale si mai bune in ultima perioada. continuă pe Adevărul

Reduceri la roboti de bucatarie de la eMAG. Top 10 cele mai bune oferte

Astazi e o zi buna sa va cumparati un robot de bucatarie. in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

Cele mai bune imagini cu OnePlus 7T Pro inainte de lansare

Spre deosebire de alti ani, OnePlus a ales o alta strategia acum pentru seria T. A prezentat intai modelul 7T, cu un hardware mai bun, si urmeaza sa introduca si modelul OnePlus 7T Pro.

Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier. Unde lucreaza Cristinel Dancila

Sotul Vioricai Dancila pare sa fie cel care aduce veniturile substantiale din casa, pentru ca doar anul trecut a avut un castig cu totul spectaculos. Guvernul Dancila ar putea sa cada joi, odata cu citirea motiunii de cenzura, initiata de PNL. Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier Cristinel Dancila a .

De ce nu trebuie sa-ti speli hainele la 40 de grade! Pericolul e mai mare decat iti imaginezi

Sa-ti pui hainele la spalat nu e deloc complicat, insa multi oameni fac greseala de a le pune la spalat la 40 de grade, lucru care e total gresit, iar pericolul de a te imbolnavi este mare, atrag atentia specialistii.

Legea lui Dragnea privind dublul standard, adoptata de Senat: amenda de maximum 4% din cifra de afaceri pentru companiile care vand produse de calitate mai proasta decat a celor vandute in alte tari

Senatul a adoptat, miercuri, fara niciun vot impotriva, proiectul legislativ initiat de fostul lider PSD Liviu Dragnea, care prevede sanctionarea cu amenda de maximum 4% din cifra de afaceri pentru comercializarea produselor si serviciilor la care a fost constatata existenta dublului standard, noteaza Mediafax.

Ministrul german de interne atentioneaza asupra unui potential aflux de migranti mai mare decat in 2015

Ministrul german de interne Horst Seehofer a atras duminica atentia ca numarul de refugiati in crestere din insulele grecesti indica faptul ca ar putea exista un aflux si mai mare de migranti spre Europa decat in 2015, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Fitch: Bancile de stat din Turcia, mai slabe decat cele private

Cele mai mari banci private din Turcia se afla intr-o pozitie mai buna in comparatie cu bancile de stat, daca sunt analizate in contextul unei eventuale deteriorari a calitatii activelor, conform agentiei de rating Fitch, care a realizat teste de stres in aceasta tara.

Cum s-a schimbat Corina Danila, la 15 ani de la filmarile pentru Numai Iubirea. Unii spun ca arata mai bine decat atunci

Timpul parca trece numai pentru unii. Spre exemplu, pentru Corina Danila a stat in loc. Cum arata actrita din Numai Iubirea, la 15 ani de la filmarile telenovelei? Cum s-a schimbat Corina Danila, la 15 ani de la filmarile pentru Numai Iubirea Corina Danila 47 de ani), actrita din Numai Iubirea, arata impecabil la 15 .

Cat costa cele mai noi telefoane Digi ieftine pe care le poti lua in rate

Din aceasta luna, Digi |RCS-RDS are trei modele noi in oferta cu telefoane ieftine. Doua dintre ele sunt deja incluse in sistemul de rate la preturi mai mult decat rezonabile. Cel mai mare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )