Libnet.ro
UNICEF

01:05

REACTIE |Simona Halep: In primul set parca as fi fost lovita de tren

Online Sport Online Sport,
REACTIE |Simona Halep: In primul set parca as fi fost lovita de tren

Invinsa de Serena Williams in optimile de la Australian Open, Simona Halep a gasit puterea de a incepe cu o gluma conferinta de presa. continuă pe Online Sport

Simona Halep: In primul set parca as fi fost lovita de tren

Invinsa de Serena Williams in optimile de la Australian Open, Simona Halep a gasit puterea de a incepe cu o gluma conferinta de presa.

Simona Halep, surpriza de proportii contra cosmarului Williams

Simona Halep siSerena Williams au avut primul meci din 2019 pe arena Rod Laver. Meciul din optimile de finala de la Australian Open a venit cu o surpriza imensa pentru Halep. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de 6-1. Al doilea a fost castigat de [] .

CTP explica de ce Simona Halep a pierdut din cauza ei. Ce greseala a facut?

Simona Halep a pierdut meciul din optimile de finala de la Australian Open. Astfel, turneul s-a incheiat pentru ea. Totusi, avea sanse mari sa faca o surpriza frumoasa. CTP a explicat ce s-a intamplat. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de6-1. Al doilea a fost [] .

VIDEO Simona Halep, antrenament alaturi de Thierry Van Cleemput - Presa speculeaza ca va fi noul antrenor al liderului mondial

Simona Halep 1 WTA) a fost surprinsa la incalzirea de dinaintea meciului din optimi cu Serena Williams alaturi de Thierry Van Cleemput, tehnician care duminica si-a incheiat colaborarea cu David Goffin locul 22 ATP). Presa internationala speculeaza ca belgianul va fi noul antrenor al liderului mondial.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open: in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Liderul WTA Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata Serenei Williams la Australian Open, ca in primul set s-a simtit ca si cum ar fi fost lovita de.

Simona Halep, la conferinta de presa: Lasati-ma sa ncep cu o gluma. n primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Simona Halep a parasit Australian Open in optimi dupa o infrangere in trei seturi 1-6, 6-4, 4-6) cu Serena Williams. Liderul mondial a inceput conferinta de presa zambind: Lasati-ma sa incep cu o gluma. in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren.

VIDEO Simona Halep, la conferinta de presa: Lasati-ma sa ncep cu o gluma. n primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Simona Halep a parasit Australian Open in optimi dupa o infrangere in trei seturi 1-6, 6-4, 4-6) cu Serena Williams. Liderul mondial a inceput conferinta de presa zambind: Lasati-ma sa incep cu o gluma. in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata de Serena Williams (1-6, 6-4, 4-6)/ nceputul dezastruos, revenirea si sansele de break ratate la 3-2 n decisiv

Serena Williams a maturat terenul in debutul partidei, iar dupa 20 de minute castigase deja primul set cu 6-1, timp in care lumea nici nu apucase sa stea confortabil in scaune pe Rod Laver Arena. Condusa cu break si in al doilea set, Simona a avut puterea sa revina, sa castige mansa cu 6-4 si sa aiba trei sanse de break in decisiv, la 3-2 in favoarea ei. Din pacate, a fost momentul care a decis partida, Serena Williams trecuta cu bine peste dificilul moment) inchizand confruntarea cu 6-4 dupa un meci intens de o ora si 47 de minute.

Simona Halep, eliminata de la Australian Open, dupa un meci infernal cu Serena Williams

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Wiliams la Australian Open, dupa un meci extrem de disputat si extrem de echilibrat. Serena Wiliams a castigat categoric in primul set cu 6-1, iar in al doilea a revenit.

LIVETEXT Finala din optimile Australian Open. Simona Halep - Serena Williams: 0-1 / Primul set a durat 20 de minute

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc, de la ora 10. 00, in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )