Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a ajuns la Melbourne. Imagini de la primul antrenament

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a ajuns la Melbourne. Imagini de la primul antrenament

Simona Halep a intrat in linie dreapta cu pregatirea participarii la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Adelaide

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, marti, primul sau meci de simplu din 2020, 6-4, 7-5 cu australianca Ajla Tomljanovic, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu premii totale de 848. 000 dolari.

Simona Halep a inceput antrenamentele in Melbourne, pentru Australian Open. Cand va juca primul meci

Simona Halep 3 WTA) a ajuns la Melbourne, acolo unde a inceput antrenamentele pentru Australian Open, turneu care se va desfasura intre 20 ianuarie si 2 februarie.

Adversara dificila pentru Simona Halep in primul tur la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep va avea parte de un prim tur dificil la Melbourne.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Australian Open: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jennifer Brady, in primul tur Begu vs Bertens si Cirstea vs Strycova

Simona Halep 3 WTA si cap de serie 4) isi va incepe aventura de la Australian Open impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA), potrivit tragerii la sorti efectuate joi. Irina Begu 77 WTA) are de departe cea mai dificila misiune o va intalni pe Kiki Bertens), in timp ce Sorana Cirstea 74 WTA) se va duela cu Barbora Strycova.

Simona Halep victorioasa in primul meci de simplu al anului

Favorita numarul 2 la turneul de la Adelaide, Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala dupa un meci de doua seturi cu reprezentanta gazdelor Ajla Tomljanovic.

CTP avertisment teribil pentru Simona Halep: Ar trebui sa lucreze la asta!

Cristian Tudor Popescu a analizat prestatia Simonei Halep din primul meci disputat in 2020. Gazetarul a transmis si un avertisment in legatura cu jocul facut de Simona Halep. Simona are multe zone ale jocului.

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

Simona Halep urca o pozitie in clasamentul WTA

Victoria obtinuta de Simona Halep in primul meci de la Adelaide nu ramane fara ecou in ierarhia mondiala.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Adelaide

Am transmis live text in aceasta pagina primul meci de simplu sustinut de Simona Halep in 2020.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )