Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep a anuntat noul obiectiv major al carierei sale

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a anuntat noul obiectiv major al carierei sale

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a dezvaluit ca obtinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo este acum cel mai important obiectiv al carierei sale. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in costum de baie dupa Roland Garros! Vrei sa te casatoresti cu mine? Fanii sunt in delir

Simona Halep a fost surprinsa intr-o ipostaza cu care fanii nu sunt farte obisnuiti. Fostul lider mondial a ales ca dupa Roland Garos sa se relaxeze si sa isi adune puterile pentru urmatoarele competitii. Aceasta a pozat pe o barca privata, in costum de baie. Simona Halep, in costum de baie. Fanii au fost extrem .

FOTO Darren Cahill, din nou alaturi de Simona Halep! Australianul a sosit in Romania

Australianul Darren Cahill, omul alaturi de care Simona Halep a obtinut cele mai bune rezultate, va fi din nou antrenorul Simonei Halep.

Darren Cahill: La finalul anului, ma decid daca revin in antrenorat. Simona Halep va fi prima pe care o voi suna

Prezent la Cluj unde este invitat special la Sports Festival 2019, Darren Cahill a vorbit despre viitorul sau in tenis. Australianul a precizat ca va lua la finalul acestui an o decizie in privinta revenirii la antrenorat si ca Simona Halep va fi prima pe care o va suna.

Sunt sanse mari ca Simona Halep si Darren Cahill sa isi reia colaborarea. Ce se va intampla cu Daniel Dobre

Simona Halep a declarat, vineri, la Cluj, ca atunci cand Darren Cahill se va intoarce la antrenorat va fi prima persoana pe care o va suna.

Simona Halep, despre revenirea lui Darren Cahill: Eu voi fi prima persoana sunata cand va reveni din pauza

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca nu s-a schimbat nimic in relatia sa cu fostul sau antrenor Darren Cahill, dar ca ea va fi prima persoana.

Simona Halep ii invita pe romani sa faca sport impreuna cu ea

Simona Halep ii invita pe romani sa faca sport impreuna cu ea! Cea mai indragita sportiva din Romania se va afla astazi la Cluj-Napoca, unde se desfasoara a doua editie a Festivalului Sporturilor.

FOTO Simona Halep, in costum de baie! Fostul lider mondial s-a relaxat, in vacanta, pe o barca privata

Simona Halep a luat o pauza intre turneul de la Roland Garros si cel de la Wimbledon, cele doua Grand Slamuri din aceasta vara.

Sports Festival: Flavia Pennetta s-a accidentat si va fi inlocuita cu Daniela Hantuchova la demonstrativul cu Simona Halep

Sportiva italiana Flavia Pennetta s-a accidentat la un antrenament inaintea sosirii la Cluj-Napoca, pentru meciul demonstrativ cu Simona Halep, de la Sports Festival, si a fost inlocuita cu slovaca Daniela Hantuchova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )