Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep si cum a schimbat-o colaborarea cu Darren Cahill: Eu nu glumeam inainte sa-l cunosc pe el

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep si cum a schimbat-o colaborarea cu Darren Cahill: Eu nu glumeam inainte sa-l cunosc pe el

Simona Halep a vorbit despre relatia cu Darren Cahill, antrenorul care a revenit in echipa ei dupa o pauza de un an, dezvaluind cum a schimbat-o colaborarea cu tehnicianul australian. Jucatoarea din Constanta a declarat ca in trecut nu glumea atunci cand se afla pe terenul de tenis, iar dupa un esec ramanea suparata timp de trei zile. continuă pe Hotnews

Simona Halep si Darren Cahill se alatura celor care sprijina victimele din Australia. Anunturile facute de cei doi

Simona Halep si antrenorul sau, Darren Cahill vor dona pentru victimele incendiilor din Australia, potrivit anunturilor facute de acestia.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Simona Halep , zdrobita de Aryna Sabalenka, in sferturi la Adelaide. Reactia furibunda a romancei

Simona Halep Aryna Sabalenka a pierdut fara drept de apel duelul din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Partida ucata joi, 16 ianuarie, de la ora 4:30 si transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, a fost una de cosmar pentru Simona Halep. UPDATE: Simona Halep a avut o reactie .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Adelaide. Este genul de jucatoare care ii poate pune probleme

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Constanteanca va juca, joi, impotriva sportivei Aryna Sabalenka locul 12 WTA), care a trecut in optimi de Bernarda Pera locul 70 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2. Partida este programata la ora 4:30, dar organizatorii pot modifica ora de start in functie .

Simona Halep a inceput antrenamentele in Melbourne, pentru Australian Open. Cand va juca primul meci

Simona Halep 3 WTA) a ajuns la Melbourne, acolo unde a inceput antrenamentele pentru Australian Open, turneu care se va desfasura intre 20 ianuarie si 2 februarie.

Simona Halep a ajuns la Melbourne. Imagini de la primul antrenament

Simona Halep a intrat in linie dreapta cu pregatirea participarii la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep nu face o tragedie dupa infrangerea de la Adelaide

Eliminata in sferturi la Adelaide, unde a disputat primele meciuri din 2020, Simona Halep isi indreapta privirea spre Australian Open.

Adversara dificila pentru Simona Halep in primul tur la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep va avea parte de un prim tur dificil la Melbourne.

Australian Open: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jennifer Brady, in primul tur Begu vs Bertens si Cirstea vs Strycova

Simona Halep 3 WTA si cap de serie 4) isi va incepe aventura de la Australian Open impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA), potrivit tragerii la sorti efectuate joi. Irina Begu 77 WTA) are de departe cea mai dificila misiune o va intalni pe Kiki Bertens), in timp ce Sorana Cirstea 74 WTA) se va duela cu Barbora Strycova.

Simona Halep, la prima victorie din 2020

Simona Halep a debutat cu dreptul in anul 2020, reusind prima sa victorie la turneul WTA din Adelaid.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )