Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Halep, desfiintata de un prieten legendar al lui Ion Tiriac

Antena3 Antena3,
Simona Halep, desfiintata de un prieten legendar al lui Ion Tiriac

Fostul mare jucator, Boris Becker, impresariat ani de zile de Ion Tiriac, s-a aratat surprins de esecul favoritelor pe tabloul feminin si s-a referit, in mod explicit, la Simona Halep, scrie adevarul. ro. Nu. continuă pe Antena3

Simona Halep, uluita de ce s-a intamplat in meciul anului de la Wimbledon. Ce mesaj a transmis ea la finalul lui

Simona Halep a fost eliminata in turul al treilea de la Wimbledon si a revebit acasa, de unde urmareste partidele din fazele finale.

O fosta campioana explica de ce a fost eliminata Simona Halep la Wimbledon si trage un semnal de alarma: Este inacceptabil sa se intample asta!

Simona Halep a parasit in turul al treilea turneul de la Wimbledon, fiind eliminata de taiwaneza de 32 de ani Su Wei Hsieh.

Simona Halep s-a intors acasa! Cum explica ea esecul de la Wimbledon: Nu poti sa le ai pe toate!

Simona Halep a parasit turneul de la Wimbledon in turul al treilea, fiind elimianta surprinzator de taiwaneza Su Wei Hsieh.

Nu decid eu, ei sunt sefii Simona Halep, despre clauzele contractului cu Nike

Simona Halep a semnat la inceputul acestui an cu americanii de la Nike, dupa ce ce in ultimii patru ani a fost imbracata de adidas.

Nu decid eu, ei sunt sefii. Simona Halep, despre clauzele contractului cu Nike

Simona Halep a semnat la inceputul acestui an cu americanii de la Nike, dupa ce ce in ultimii patru ani a fost imbracata de adidas.

Anunt important facut de Darren Cahill in privinta colaborarii cu Simona Halep

Australianul Darren Cahill este antrenorul care a propulsat-o pe Simona Halep pe locul 1 mondial si a condus-o si spre castigarea primului ei Grand Slam.

Simona Halep: Nu poti sa le ai pe toate. N-a iesit la ultimul meci, nu stiu cum sa mi explic

Simona Halep a revenit in tara luni, 9 iulie, dupa eliminarea de la Wimbledon. Pe aeroport, liderul mondial a spus ca n-a reusit sa-si impuna jocul la All England Club, motiv pentru care a cedat inca din turul 3. Romanca a fost asteptata de cateva zeci de fani la revenirea in Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )