Libnet.ro
UNICEF

21:32

Simona Halep eliminata in sferturi la Adelaide. A pierdut 7 game-uri la rand! (video)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep eliminata in sferturi la Adelaide. A pierdut 7 game-uri la rand! (video)

Aventura pentru Simona Halep la turneul de la Adelaide s-a incheiat in faza sferturilor de finala. continuă pe Online Sport

Simona Halep, duel in sferturi la Adelaide cu singura jucatoare din Top 15 in fata careia nu a pierdut set in cariera

Simona Halep o va infrunta pe Aryna Sabalenka 12 WTA) in sferturile turneului de categorie Premier de la Adelaide, dupa ce sportiva din Belarus s-a impus miercuri dimineata in fata americancei venite din calificari, Bernarda Pera, scor 7-64), 6-2.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Adelaide. Este genul de jucatoare care ii poate pune probleme

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Constanteanca va juca, joi, impotriva sportivei Aryna Sabalenka locul 12 WTA), care a trecut in optimi de Bernarda Pera locul 70 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2. Partida este programata la ora 4:30, dar organizatorii pot modifica ora de start in functie .

VIDEO WTA Adelaide: Simona Halep, eliminata in sferturi (4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka) - Recitalul ofensiv al adversarei

Meciul Simonei cu Aryna s-a incheiat practic la 4-4 in primul set. Din acel moment a urmat o serie de sapte game-uri consecutive castigate de sportiva din Belarus. Cu un apetit agresiv impresionant, a reusit 33!) de lovituri castigatoare, Aryna s-a distantat fara mari batai de cap pana la 5-0 in mansa a doua. Numarul 12 WTA a speculat din plin vulnerabilitatile aratate de Simona pe serviciul al doilea, iar partida a durat doar o ora si 9 minute. A fost 6-4, 6-2 pentru Sabalenka, sportiva care a obtinut prima victorie in fata Simonei si calificarea in semifinalele turneului de la Adelaide.

Simona Halep , zdrobita de Aryna Sabalenka, in sferturi la Adelaide. Reactia furibunda a romancei

Simona Halep Aryna Sabalenka a pierdut fara drept de apel duelul din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Partida ucata joi, 16 ianuarie, de la ora 4:30 si transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, a fost una de cosmar pentru Simona Halep. UPDATE: Simona Halep a avut o reactie .

VIDEO WTA Adelaide: Simona Halep, in sferturi (6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) Sfaturile lui Darren

Simona Halep a debutat cu dreptul in noul sezon, victoria fiind prima obtinuta fara set cedat in confruntarile cu Ajla Tomljanovic 6-4, 7-5). A fost nevoie de cate un on-court coaching in fiecare set pentru ca Simona sa faca pasul decisiv. Dupa un meci de o ora si 36 de minute, Halep a obtinut biletul care sa o duca in sferturile turneului Premier de la Adelaide.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Adelaide

Am transmis live text in aceasta pagina primul meci de simplu sustinut de Simona Halep in 2020.

Simona Halep nu face o tragedie dupa infrangerea de la Adelaide

Eliminata in sferturi la Adelaide, unde a disputat primele meciuri din 2020, Simona Halep isi indreapta privirea spre Australian Open.

Simona Halep, invinsa de Arina Sabalenka in sferturi la Adelaide (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, a fost invinsa fara drept de apel de belarusa Arina Sabalenka, cu 6-4, 6-2, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu premii totale de 848. 000 de dolari.

Simona Halep isi cunoaste adversara din sferturi la Adelaide. Cand se joaca meciul

Dupa o zi de pauza Simona Halep revine in actiune, joi, in turneul de la Adelaide, Australia.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Adelaide

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, marti, primul sau meci de simplu din 2020, 6-4, 7-5 cu australianca Ajla Tomljanovic, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu premii totale de 848. 000 dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )