Libnet.ro
UNICEF

09:46

Simona Halep, optimista inaintea revenirii in circuitul WTA! Ce spune despre participarea la US Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, optimista inaintea revenirii in circuitul WTA! Ce spune despre participarea la US Open

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep, a plecat, vineri, spre Praga, unde va fi principala favorita la castigarea turneului ce se va desfasura saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

Simona Halep a plecat la Praga cu stresul pandemiei

Jucatoarea Simona Halep a plecat, vineri, spre capitala Cehiei, acolo unde va evolua din 10 august la primul turneu dupa intreruperea circuitului WTA pe motiv de pandemie.

Simona Halep, despre participarea la US Open: Nu stiu inca, nu am decis Romanca va juca si in proba de dublu la Praga

Simona Halep a plecat, vineri, spre Praga, unde va participa la turneul WTA de saptamana viitoare si a afirmat ca inca nu a decis daca va participa la US, desi, in conditiile actuale, cel mai probabil nu va merge in SUA.

US Open: Simona Halep, principala favorita pe lista provizorie Premii mai mici la Grand Slam-ul american

Organizatorii US Open au anuntat lista provizorie a jucatoarelor acceptate direct pe tabloul principal, iar aceasta o are in frunte pe Simona Halep, locul 2 WTA, in absenta numarului 1 mondial, australianca Ashleigh Barty.

Legatura nebanuita dintre Ilie Nastase si Simona Halep. Este vorba despre multi bani la mijloc

Ilie Nastase si Simona Halep sunt doi dintre cei mai mari sportivi romani, cu un palmares extraordinar in tenis. insa pe langa acest lucru, cei doi mai au o legatura pe care nu multa lume o cunoaste si care se refera la foarte multi bani. Legatura nebanuita dintre Ilie Nastase si Simona Halep Chiar daca .

Numeroase restrictii pentru Simona Halep! Anuntul facut de organizatorii US Open

Simona Halep a decis in ultimul moment sa se inscrie la US Open 2020, competitie care va avea loc in perioada 31 august 13 august. Romanca va astepta pana aproape de startul competitiei pentru a decide daca va face deplasarea la New York. in cazul in care nu se retrage in ultima clipa, Halep .

Simona Halep, arbitrata de roboti! Planul incredibil al organizatorilor de la US Open

Simona Halep a decis sa se inscrie la US Open 2020, turneul care ofera cele mai mari premii din lumea tenisului. Initial romanca era tentata sa refuze sa calatoreasca in SUA, din cauza pandemiei de coronavirus. Lucrurile par sa se fi schimbat in cele din urma, astfel ca Halep ar urma sa fie la New .

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de .

US Open 2020. Cati bani ar putea castiga Simona Halep. Este favorita competitiei

Tenismena Simona Halep, fost numar 1 mondial, este principala favorita sa castige anul acesta turneul de la US Open, daca va decide sa participe la competitia din Statele Unite ale Americii. Turneul se defasoara in perioada 31 august- 13 septembrie, iar romanca inca nu a precizat daca va participa sau nu. Cati bani ar putea .

Adevaratul motiv pentru care Simona Halep s-a inscris la US Open. Ce se intampla cu turneul american

Simona Halep a surprins pe toata lumea luni, cand a decis sa se inscrie pentru US Open 2020. Desi anuntase in mai multe randuri ca va evita o calatorie in SUA, din cauza pandemiei de coronavirus. A fost un anunt care le-a dat sperante fanilor ca o vor vedea la Flushing Meadows. Dar lucrurile sunt .

Legatura nestiuta intre Ilie Nastase si Simona Halep: Acum e oficial, au facut si actele! (FOTO)

Din lumea sportului, in lumea afacerilor. Bunele relatii dintre Ilie Nastase si Simona Halep, au capatat noi valente. Rcent, marele tenismen a facut o investitie serioasa intr-o afacere imobiliara condusa de.

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )