Libnet.ro
UNICEF

11:46

Simona Halep: Nu poti sa le ai pe toate. N-a iesit la ultimul meci, nu stiu cum sa mi explic

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Nu poti sa le ai pe toate. N-a iesit la ultimul meci, nu stiu cum sa mi explic

Simona Halep a revenit in tara luni, 9 iulie, dupa eliminarea de la Wimbledon. Pe aeroport, liderul mondial a spus ca n-a reusit sa-si impuna jocul la All England Club, motiv pentru care a cedat inca din turul 3. Romanca a fost asteptata de cateva zeci de fani la revenirea in Romania. continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a intors acasa! Cum explica ea esecul de la Wimbledon: Nu poti sa le ai pe toate!

Simona Halep a parasit turneul de la Wimbledon in turul al treilea, fiind elimianta surprinzator de taiwaneza Su Wei Hsieh.

Simona Halep, eliminata in turul 3 la Wimbledon. A avut 5-2 si minge de meci in decisiv!

Lidera mondiala Simona Halep a parasit invinsa turneul de la Wimbledon, sambata, dupa meciul cu Su-Wei Hsieh din Taiwan.

Simona Halep, 5-2 n decisiv si mingea de meci ratata - Liderul mondial paraseste Wimbledon-ul n turul al treilea (6-3, 4-6, 5-7 cu Su-Wei Hsieh)

Terenul 1 de la All England Club a gazduit un adevarat thriller, Simona Halep fiind eliminata dupa ce a condus cu 5-2 in decisiv si a ratat si o minge de meci la 5-4. Su-Wei Hsieh a dus defensiva la rang de arta, la fel si slice-urile. Asiatica nu a renuntat in niciun moment, si-a vazut fara abateri de planul de joc, iar soarta i-a suras. A contribuit la acest lucru si Simona, jucatoarea noastra irosind mult prea multe sanse pentru acest nivel. Halep paraseste Grand Slam-ul de la Wimbledon in turul trei, in acest moment din primele zece favorite in competitie mai gasindu-se doar Karolina Pliskova. Se actualizeaza.

VESTI triste pentru Simona Halep, dupa eliminarea DUREROASA! LOVITURA cumplita pentru ROMANI! Din pacate sportiva a anuntat ca

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 de la Wimbledon de Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), scor 6-3; 4-6; 5-7, iar dupa meci a identifcat principalele cauze ale prestatiei slabe. Liderul mondial a declarat ca nu a.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Simona Halep, eliminata in turul al treilea la Wimbledon. Meci cu o rasturnare incredibila de situatie

Simona Halep n-a reusit sa treaca cu bine peste un hop neasteptat de greu, reprezentat de meciul din turul al treilea contra taiwanezei Su Wei Hsieh.

LIVE Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon (15:00)

Simona Halep deschide ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

LIVE Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep deschide ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

Asa am trait Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep a deschis ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

Wimbledon: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh se va juca de la ora 15:00

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat ora de start a partidei dintre Simona Halep si Su-Wei Hsieh, disputa dintre cele doua fiind primul meci al zilei de pe terenul 1: va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Confruntarea va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )