Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep se retrage din turneul de la Stuttgart

Antena3 Antena3,
 Simona Halep se retrage din turneul de la Stuttgart

Numarul 2 mondial, Simona Halep, a anuntat ca nu va participa la turneul pe zgura de la Stuttgart, Germania, dupa ce in weekend a jucat trei meciuri pentru Romania in semifinala de Fed Cup pierduta in fata. continuă pe Antena3

Halep a cedat: Simona s-a retras de la turneul de la Stuttgart. Motivul pentru care a fost nevoita sa ia aceasta decizie

Simona Halep 2 WTA) a jucat, in weekend, pentru echipa Romaniei de Fed Cup, acolo unde a fost suprasolicitata, stand pe teren aproape 6 ore.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a retras, marti, din turneul de la Stuttgart, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep, prima declaratie dupa infrangerea cu Franta: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga. Nu consider ca am jucat singura

Confruntarea cu Franta a lasat urme, iar Simona Halep a declarat forfait de la turneul de la Stuttgart. Numarul doi mondial a vorbit in premiera despre infrangerea cu Franta pentru Digisport: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga meciul. Nu consider ca am jucat singura.

ULTIMA ORA: Simona Halep s-a retras de la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep a declarat forfait si nu va mai participa la turneul de la Stuttgart programat in aceasta sapatmana.

Simona Halep s-a retras de la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep a declarat forfait si nu va mai participa la turneul de la Stuttgart programat in aceasta sapatmana.

Simona Halep joaca direct in turul 2 la Stuttgart. Posibila adversara

Dupa semifinala Fed Cup contra Frantei, unde a adus cele doua puncte ale Romaniei, Simona Halep revine in circuitul WTA la Stuttgart.

Digisport: Cum i se adreseaza Simona Halep lui Ion Tiriac in privat

Ion Tiriac 79 de ani) are o relatie speciala cu Simona Halep, lucru recunoscut public de numarul 2 WTA. Simo a dezvaluit ca simpla prezenta a omului de afaceri la meciurile sale reprezinta o motivatie in plus.

Digisport: Ce i-a transmis Simona Halep lui Tiriac dupa victoria cu Mladenovic

Ion Tiriac a fost prezent in tribunele Salii Kindarena din Rouen la semifinala de Fed Cup dintre Franta si Romania. Omul de afaceri a luat loc langa George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, acolo de unde a vazut, prima data, partida Simona Halep - Kristina Mladenovic, castigata de numarul 2 WTA, scor 6-3, 6-1.

Schimbarile de ultim moment prind contur: Irina Begu, antrenament intens cu Simona Halep / Ar putea sa o inlocuiasca pe Mihaela Buzarnescu

Irina Begu si-a facut aparitia in Kindarena acolo unde s-a antrenat intens cu Simona Halep. Informatiile din jurul echipei noastre lasa sa se inteleaga faptul ca Irina va fi pe teren in al doilea meci al zilei, confruntare unde s-ar putea duela cu Alize Cornet.

Simona Halep, forfait de la turneul de la Stuttgart - Pauza de doua saptamani

Accidentata si obosita dupa maratorul pe care l-a facut la Rouen pentru nationala de FedCup a Romaniei a jucat trei partide in doua zile contra Frantei), Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la turneul de la Stuttgart competitie de categorie Premier). Locul doi mondial a precizat si cat va lipsi de pe teren: doua saptamani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2844 seconds )