Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a intors acasa! Cum explica ea esecul de la Wimbledon: Nu poti sa le ai pe toate!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a intors acasa! Cum explica ea esecul de la Wimbledon: Nu poti sa le ai pe toate!

Simona Halep a parasit turneul de la Wimbledon in turul al treilea, fiind elimianta surprinzator de taiwaneza Su Wei Hsieh. continuă pe Adevărul

Halep s-a intors acasa, dar Romania ramane conectata la Wimbledon: Patru romance joaca, astazi, in diferite probe

Simona Halep a apucat sa joace doar trei partide pe iarba, dupa un sezon extenuant de zgura, fiind eliminata in turul III la All-England Club.

Wimbledon: Simona Halep, Naomi Osaka, Alexander Zverev si Nick Kyrgios, victimele zilei de smbata - Programul optimilor

Turneul feminin a ramas sambata fara alte nume importante, Simona Halep cap de serie numarul unu) si Naomi Osaka favorita 18) plecand acasa de la Wimbledon. Nici pe tabloul masculin nu au lipsit surprizele, Alexander Zverer favorit patru) fiind invins de Ernests Gulbis 6-0 in decisiv pentru leton). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si programul optimilor.

Simona Halep a pierdut DRAMATIC la Wimbledon! A fost eliminata in turul trei al turneului de taiwaneza Su-Wei Hsie

Simona Halep, liderul WTA, a pierdut dramatic in meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, numarul 48 mondial, in turul trei al turneului de la Wimbledon. Simona Halep a castigat primul set cu scorul de 6-3, dar l-a.

Simona Halep, 5-2 n decisiv si mingea de meci ratata - Liderul mondial paraseste Wimbledon-ul n turul al treilea (6-3, 4-6, 5-7 cu Su-Wei Hsieh)

Terenul 1 de la All England Club a gazduit un adevarat thriller, Simona Halep fiind eliminata dupa ce a condus cu 5-2 in decisiv si a ratat si o minge de meci la 5-4. Su-Wei Hsieh a dus defensiva la rang de arta, la fel si slice-urile. Asiatica nu a renuntat in niciun moment, si-a vazut fara abateri de planul de joc, iar soarta i-a suras. A contribuit la acest lucru si Simona, jucatoarea noastra irosind mult prea multe sanse pentru acest nivel. Halep paraseste Grand Slam-ul de la Wimbledon in turul trei, in acest moment din primele zece favorite in competitie mai gasindu-se doar Karolina Pliskova. Se actualizeaza.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Nu decid eu, ei sunt sefii Simona Halep, despre clauzele contractului cu Nike

Simona Halep a semnat la inceputul acestui an cu americanii de la Nike, dupa ce ce in ultimii patru ani a fost imbracata de adidas.

Nu decid eu, ei sunt sefii. Simona Halep, despre clauzele contractului cu Nike

Simona Halep a semnat la inceputul acestui an cu americanii de la Nike, dupa ce ce in ultimii patru ani a fost imbracata de adidas.

Anunt important facut de Darren Cahill in privinta colaborarii cu Simona Halep

Australianul Darren Cahill este antrenorul care a propulsat-o pe Simona Halep pe locul 1 mondial si a condus-o si spre castigarea primului ei Grand Slam.

Simona Halep: Nu poti sa le ai pe toate. N-a iesit la ultimul meci, nu stiu cum sa mi explic

Simona Halep a revenit in tara luni, 9 iulie, dupa eliminarea de la Wimbledon. Pe aeroport, liderul mondial a spus ca n-a reusit sa-si impuna jocul la All England Club, motiv pentru care a cedat inca din turul 3. Romanca a fost asteptata de cateva zeci de fani la revenirea in Romania.

Simona Halep, declaratie inedita dupa ce a fost eliminata de la Wimbledon: Vreau sa fac orice altceva decat tenis

Simona Halep a facut o marturisire inedita, dupa ce a fost elimnata de la Wimbledon. Sunt obosita mental, pentru ca am avut un an extrem de incarcat. Am castigat un turneu de Grand Slam si am jucat o alta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )