Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep nu stie daca va evolua in 2020 la Fed Cup

Online Sport Online Sport,
Simona Halep nu stie daca va evolua in 2020 la Fed Cup

Dezamagirea e mare la Simona Halep dupa ratarea calificarii in finala Fed Cup, dupa 2-3 in deplasare cu Franta. continuă pe Online Sport

CTP o distruge pe Buzarnescu: N-are mentalitate de Fed Cup! Nu stie sa se conecteze la energia publicului

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce, in ciuda faptului ca a avut o jucatoare fenomenala in echipa, vorbim despre Simona Halep, Romania a ratat finala Fed Cup.

Halep castiga batalia cu Garcia si ii mai da un branci Romaniei catre finala Fed Cup. Suntem la un punct de victorie

Simona Halep o invinge pe Caroine Garcia, scor 6-7 6), 6-3, 6-4, dupa un meci de infarct si Romania are prima sansa pentru calificarea in finala Fed Cup.

Halep, primul interviu dupa esecul de la Fed Cup: Simona, declaratii dureroase despre ce s-a intamplat la Rouen

Simona Halep a disparut din peisaj dupa partida pierduta, la dublu, cu Mladenovici si Garcia, fiind atat de epuizata si dezamagita, incat n-a putut participa la conferinta de presa.

O noua victorie de senzatie a Simonei Halep. Romania conduce Franta cu 2 - 1 in semifinalele Fed Cup

Romania conduce Franta cu scorul de 2-1, dupa ce Simona Halep, numarul doi mondial in tenisul feminin, a invins-o dramatic pe Caroline Garcia cu 6-7 6), 6-3, 6-4, duminica, la Rouen, in semifinalele Fed.

ANALIZA Fara Halep, suntem morti: Cate meciuri de Fed Cup au castigat toate celelalte fete din 2015 pana acum

Au trecut 48 de ore de la semifinala pierduta cu Franta, iar componentii echipei de Fed Cup incearca sa alunge amaraciunea fanilor cu o promisiune.

LIVE TEXT Semifinala Fed Cup Franta - Romania! Primul meci: Kristina Mladenovici - Simona Halep

Romania intalneste in acest weekend Franta, in semifinalele Fed Cup, si are o sansa istorica de a evolua cu trofeul pe masa.

LIVE TEXT Semifinala Fed Cup Franta - Romania! Simona Halep a castigat primul set al meciului cu Mladenovici, 6-3. Acum se joaca setul secund!

Romania intalneste in acest weekend Franta, in semifinalele Fed Cup, si are o sansa istorica de a evolua cu trofeul pe masa.

Comentariul LIVE TEXT al semifinalei Fed Cup Franta - Romania! Kristina Mladenovici - Simona Halep 3-6, 1-6

Romania intalneste in acest weekend Franta, in semifinalele Fed Cup, si are o sansa istorica de a evolua cu trofeul pe masa.

Daca Halep nu e, nimic nu e: Cine si cand a castigat ultimul meci de simplu la Fed Cup pentru Romania, in afara de Simona

Simona Halep a avut o singura dorinta inaintea duelului cu Franta: Sa nu ajungem la meciul de dublu!. Pentru asta, cineva trebuia sa mai faca un punct la simplu.

Halep le da emotii fanilor: Cum a raspuns la intrebarea privind revenirea ei in echipa de Fed Cup in 2020

Simona Halep a ridicat, aproape de una singura, echipa de Fed Cup a Romaniei pana la un pas de finala competitiei. Pretul platit de constanteanca a fost insa unul destul de mare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )