Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sorana Cirstea, cuplata cu fiul lui Ion Tiriac: Sunt sentimente puternice acolo. Apropiatii au povestit tot

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea, cuplata cu fiul lui Ion Tiriac: Sunt sentimente puternice acolo. Apropiatii au povestit tot

Familia Tiriac isi pastreaza legaturile cu tenisul pe toate planurile. Ion Tiriac a practicat acest sport si ghideaza acum cariera Simonei Halep, in timp ce fiul lui, Ion Alexandru, traieste o poveste de dragoste cu o rivala a Simonei. continuă pe Adevărul

Ion Ion Tiriac, relatie cu jucatoarea de tenis Sorana Carstea?

Nici bine nu s-a dezmeticit lumea dupa ce Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au anuntat public ca sunt divortati de doi ani, ca au si aparut zvonuri conform carora fiul lui Tiriac si-ar fi refacut deja viata alaturi de jucatoarea Sorana Carstea.

Tiriac Jr. si Sorana Cirstea, noul cuplu soc din lumea mondena? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti

Tiriac Jr. si jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, noul cuplu din lumea mondena? Dupa divortul de Ileana Lazariuc, veste surprinzatoare pentru toti admiratorii cuplului, a aparut un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi indragostiti. Tiriac Jr. si Sorana Cirstea, noul cuplu soc din lumea mondena? Ileana Lazariuc, fiica interpretei Anastasia Lazariuc, s-a .

Veste-soc in showbiz anuntata de Ion Ion Tiriac: Am divortat de doi ani de Ileana Lazariuc

Fiul omului de afaceri Ion Tiriac, Ion Alexandru Tiriac, a aruncat bomba vineri. Potrivit unei declaratii citate de Gazeta Sporturilor, Tiriac Jr. a divortat de celebra Ileana Lazariuc. Din dorinta de.

I-a gasit inlocuitoare! Cu cine se iubeste Ion Ion Tiriac, dupa divortul de Ileana Lazariuc

Au confirmat recent ca au divortat oficial in urma cu doi ani, dar Ion Ion Tiriac pare sa se fi consolat deja in bratele unei alte femei. Despre fiul miliardarului Tiriac se zvoneste ca s-ar fi cuplat cu.

Vestea soc a momentului! Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au divortat in secret in urma cu doi ani!

Toata lumea a ramas socata cand Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au recunoscut public ca, desi inca se iubesc, au decis sa puna punct casniciei lor, divortand in secret in urma cu doi ani! Iata aici detaliile! .

Rasturnare de situatie. De cand ar fi divortat, de fapt, Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac

Dupa ce in spatiul public au aparut zvonuri potrivit carora Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc ar fi divortat, cei doi au decis sa faca lumina in acest caz si au publicat un mesaj in care anunta ca divortul a avut loc in urma cu doi ani. Tiriac Junior si Ileana au pastrat discretia pentru .

Cat de sarac a fost Ion Tiriac. Cel mai bogat roman lucreaza de la 13 ani, pentru ca nu avea ce manca

Nu multor oameni le-ar putea veni sa creada cat de sarac a fost Ion Tiriac. A fost nevoit sa inceapa sa lucreze pe cand avea varsta de doar 13 ani, cand altii inca se bucura de copilarie si inceput de adolescenta. Fostul tenismen a fost nevoit sa lucreze, pentru ca nu avea ce manca, situatia .

Constructia liniei de cale ferata dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni a fost iNTRERUPTA. Ion Tiriac reclama recent ca va fi nevoit sa-si demoleze patinoarul din cauza proiectului

Constructia liniei de cale ferata dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni a fost intrerupta, la doar cateva saptamani dupa ce Ion Tiriac a amenintat ca va demola patinoarul de pe amplasamentul proiectului.

DigiSport: Ion Tiriac a invins Guvernul si a blocat constructia caii ferate Otopeni - Gara de Nord

Constructia caii ferate, dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni, a fost blocata de catre miliardarul Ion Tiriac. De fapt, omul de afaceri, care este si presedintele Federatiei Romane de Tenis, a facut un demers in instanta, alaturi de alti investitori, toti fiind nemultumiti de faptul ca actualul proiect le afecteaza investitiile din zona.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )