Libnet.ro
UNICEF

09:15

Spectacol total la Sports Festival: Simona Halep, cu lacrimi in ochi la ceremonia de deschidere Romanca, schimb de mingi cu Darren Cahill

Hotnews Hotnews,
 Spectacol total la Sports Festival: Simona Halep, cu lacrimi in ochi la ceremonia de deschidere Romanca, schimb de mingi cu Darren Cahill

Ceremonia de deschidere a demonstrativului de tenis de la Sports Festival a fost una emotionanta, cu Simona Halep si tatal sau in lacrimi, dupa proiectarea unui film din istoria carierei sale. Prima partida, una plina de glume, i-a pus fata in fata pe Marius Copil si Fabio Fognini, iar al doilea meci a continuat tot la cote inalte de buna dispozitie, autoare fiind Simona Halep si slovaca Daniela Hantuchova. Ultima disputa a zilei va fi mixtul Halep Copil Hantuchova Fognini, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

DigiSport: Impresionant! Momentul in care Simona Halep si tatal Stere au avut lacrimi in ochi, in fata celor 9.000 de oameni de la Cluj

Un moment emotionant a avut loc inaintea evenimentului Sports Festival - Halep friends. Un filmulet in care erau prezentate mesaje din partea familiei Simonei a facut-o pe aceasta sa il priveasca cu lacrimi in ochi.

VIDEO Imagini de colectie cu Simona Halep: si-a facut intrarea cu o trotineta in Sala Polivalenta din Cluj. Mesajul special care a facut-o sa lacrimeze

Simona Halep a facut din nou spectacol la Cluj, in fata a aproape 10. 000 de oameni care au umplut pana la refuz Sala Polivalenta. Totul cu ocazia Sports Festival, eveniment care are loc la Cluj intre 13 si 16 iunie.

Sports Festival: Flavia Pennetta s-a accidentat si va fi inlocuita cu Daniela Hantuchova la demonstrativul cu Simona Halep

Sportiva italiana Flavia Pennetta s-a accidentat la un antrenament inaintea sosirii la Cluj-Napoca, pentru meciul demonstrativ cu Simona Halep, de la Sports Festival, si a fost inlocuita cu slovaca Daniela Hantuchova.

Darren Cahill, amintiri de pe vremea cand o antrena pe Simona Halep. Vrei sa ma duc sa o bat pe Serena?

In cadrulmasterclass The Art of Coaching, workshop sustinut in timpul Sports Festival de la Cluj, australianul a dezvaluit un dialog purtat cu Simona Halep pe vremea cand era antrenorul acesteia.

Darren Cahill: La finalul anului, ma decid daca revin in antrenorat. Simona Halep va fi prima pe care o voi suna

Prezent la Cluj unde este invitat special la Sports Festival 2019, Darren Cahill a vorbit despre viitorul sau in tenis. Australianul a precizat ca va lua la finalul acestui an o decizie in privinta revenirii la antrenorat si ca Simona Halep va fi prima pe care o va suna.

Simona Halep si Darren Cahill s-au revazut la Bucuresti. Reactia fabuloasa a jucatoarei de tenis

Darren Cahill a venit pentru cateva zile in Romania pentru a da curs invitatiei de a participa la Sports Festival, de la Cluj.

Simona Halep, in costum de baie dupa Roland Garros! Vrei sa te casatoresti cu mine? Fanii sunt in delir

Simona Halep a fost surprinsa intr-o ipostaza cu care fanii nu sunt farte obisnuiti. Fostul lider mondial a ales ca dupa Roland Garos sa se relaxeze si sa isi adune puterile pentru urmatoarele competitii. Aceasta a pozat pe o barca privata, in costum de baie. Simona Halep, in costum de baie. Fanii au fost extrem .

Darren Cahill: Am ajuns un mare antrenor pentru ca am avut o mare jucatoare, Simona Halep

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, sustine ca a ajuns un mare antrenor deoarece a avut parte de o mare jucatoare, Simona Halep, intre ei existand o mare incredere si un mare respect.

FOTO Darren Cahill, din nou alaturi de Simona Halep! Australianul a sosit in Romania

Australianul Darren Cahill, omul alaturi de care Simona Halep a obtinut cele mai bune rezultate, va fi din nou antrenorul Simonei Halep.

Simona Halep a dezamagit o fosta mare campioana, care pariase pe ea la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, unde a pierdut la americanca Amanda Anisimova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )