Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Lovitura de mare clasa pentru care Serena Williams a aplaudat-o la scena deschisa pe Simona Halep

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lovitura de mare clasa pentru care Serena Williams a aplaudat-o la scena deschisa pe Simona Halep

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep, dupa un meci in care jucatoarea noastra a luptat eroic cu americanca de 37 de ani. continuă pe Adevărul

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata de Serena Williams (1-6, 6-4, 4-6)/ nceputul dezastruos, revenirea si sansele de break ratate la 3-2 n decisiv

Serena Williams a maturat terenul in debutul partidei, iar dupa 20 de minute castigase deja primul set cu 6-1, timp in care lumea nici nu apucase sa stea confortabil in scaune pe Rod Laver Arena. Condusa cu break si in al doilea set, Simona a avut puterea sa revina, sa castige mansa cu 6-4 si sa aiba trei sanse de break in decisiv, la 3-2 in favoarea ei. Din pacate, a fost momentul care a decis partida, Serena Williams trecuta cu bine peste dificilul moment) inchizand confruntarea cu 6-4 dupa un meci intens de o ora si 47 de minute.

Simona Halep, despre partida cu Serena Williams: E o mare provocare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie sa dau totul

Dupa ce a eliminat-o pe Venus Williams, Simona Halep va da in optimile de la Australian Open peste sora acesteia, Serena Williams, invingatoare de sapte ori la Melbourne. Liderul mondial a precizat ca duelul cu Serena va fi o mare provocare, dar va da totul pentru victorie. E o mare provocare in runda urmatoare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie sa dau totul si sa ma bucur de moment, joc totusi contra Serenei, a spus numarul 1 WTA.

VIDEO Australian Open: nca o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut noua game-uri n trei partide la Melbourne

Cap de serie numarul 16, Serena Williams continua parcursul perfect la actuala editie de la Australian Open, americanca cedand doar trei game-uri in partida cu ucraineanca Dayana Yastremska 57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei de la Melbourne, acolo unde va da peste invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni in turul patru la MELBOURNE pe SERENA WILLIAMS din SUA, LIVE VIDEO pe EUROSPORT si ONLINE.

Serena Williams, gafa inaintea meciului cu Simona Halep. A reusit sa starneasca rasul tuturor spectatorilor - VIDEO

Serena Williams a intrat in arena de tenis in momentul in care prezentatorul anunta prezenta Simonei Halep, numarul 1 mondial in clasamentul WTA. La doar cateva secunde dupa ce a intrat pe teren,.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Halep zambeste cu gura pana la urechi: Cum poate ramane pe primul loc mondial si daca pierde cu Serena Williams

Halep se afla acum fata in fata cu cea mai mare provocare, la Melbourne: meciul cu Serena Williams 16 WTA). Vorbim de o adversara care e neinvinsa in noul sezon si care a batut-o pe Simona in opt din noua meciuri.

Serena Williams calca totul in picioare la Australian Open! O noua victorie categorica la turneul in care a pierdut doar noua game-uri

Serena Williams este in mare forma la Australian Open, acolo unde efectiv si-a demolat adversarele pana in acest moment.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )