Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Reactie incredibila a mamei Serenei Williams la sfarsitul meciului cu Simona Halep

Adevărul Adevărul,
VIDEO Reactie incredibila a mamei Serenei Williams la sfarsitul meciului cu Simona Halep

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in optimile turneului de la Australian Open, dupa un meci incins, care s-a decis in trei seturi. continuă pe Adevărul

Serena Williams, reactie incredibila dupa meciul cu Simona Halep. Ce parere are despre numarul 1 mondial

Serena Williams a declarat, luni, dupa victoria in fata Simonei Halep, ca a trebuit sa joace la nivelul ei cel mai bun si sa lupte pentru fiecare punct, pentru a se impune in fata romancei. A fost un.

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00).

Simona Halep, examen contra Serenei Williams. Partida care poate anunta un nou sezon de exceptie

Simona Halep si Serena Williams se vor infrunta, luni, in optimile de finala ale Australian Open, intr-o partida de o importanta mult mai mare decat faza in care se desfasoara. Acest meci nu va aduce niciun.

Scandal sexist urias in Australia, izbucnit din cauza Serenei Williams si a Simonei Halep

Simona Halep si Serena Williams au declansat un scandal urias in Australia, dupa ultimele lor meciuri jucate la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )