Libnet.ro
UNICEF

13:00

LIVE Hermannstadt - Dinamo (18:15)

Online Sport Online Sport,
LIVE Hermannstadt - Dinamo (18:15)

Etapa a 10-a din playout continua, miercuri, cu meciul de la Sibiu dintre echipa locala Hermannstadt si Dinamo. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul . continuă pe Online Sport

LIVE Hermannstadt - Dinamo

Etapa a 10-a din playout continua, miercuri, cu meciul de la Sibiu dintre echipa locala Hermannstadt si Dinamo. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Hermannstadt - Dinamo

Etapa a 10-a din playout a continuat, miercuri, cu meciul de la Sibiu dintre echipa locala Hermannstadt si Dinamo. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Liga 1, play-out: Hermannstadt vs Dinamo Bucuresti 0-0 / Sibienii raman pe loc de baraj

Hermannstadt si Dinamo Bucuresti au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata in etapa a zecea a play-out-ului Ligii 1. in urma acestui rezultat, sibienii raman pe pozitia de baraj, la egalitate de puncte cu FC Voluntari, in timp ce echipa antrenata de Mircea Rednic stationeaza pe pozitia secunda, in spatele celor de la Gaz Metan Medias.

LIVE Dunarea Calarasi - Botosani (18:15)

Etapa a 10-a din playout este deschisa, marti, de meciul Dunarea Calarasi - Botosani. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )